REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Atenție, „zeiță” la apă! Demi Rose s-a pozat aproape goală

Atenție, „zeiță” la apă! Demi Rose s-a pozat aproape goală

A.F. 2 aprilie 2024 | 00:00 407

Demi Rose (29 de ani) i-a lăsat fără suflare pe fanii ei, după ce s-a fotografiat în ipostaze sexy la plajă chiar de ziua ei, pe 27 martie. Modelul britanic s-a transformat într-o „zeiță” ce părea că iese din apă. Focoasa șatenă, care deține o avere de 4 milioane de dolari, a purtat un bikini minuscul de culoare aurie cu lanțuri, iar sânii și i-a lăsat liberi, acoperiți doar cu niște dungi de vopsea.

Atentie, „zeita” la apa! Demi Rose s-a pozat aproape goalaDemi Rose

Demi Rose a împlinit 29 de ani

Pe cap, Demi Rose și-a pus o coroană masivă, care s-a asortat ansamblului sexy. „Încă un an plin de binecuvântări”, a scris Rose în dreptul imaginilor publicate pe contul ei oficial de Instagram, acolo unde are aproape 20 de milioane de fani. Demi s-a iubit în trecut cu rapperul Tyga (34 de ani), însă acum pare a fi singură. Demi Rose și-a început cariera ca model pe când avea doar 18 ani și a apărut în mai multe videoclipuri ale unor artiști celebri, precum Rihanna și DJ Khaled.

Cu toate că a devenit celebră de când era adolescentă, Demi a avut parte de o copilărie foarte grea. 

„În copilărie, mi-a fost foarte greu. Am fost agresată la școală de către colegi, și abuzată acasă de către părinți. Apoi, la vârsta de 17 ani, am devenit îngrijitoare cu normă întreagă pentru mama mea, care a avut un atac de cord, ce a provocat un accident vascular cerebral.

Atentie, „zeita” la apa! Demi Rose s-a pozat aproape goala

Ea a devenit astfel invalidă, fiind nevoită să folosească scaun cu rotile. În urmă cu patru ani, ambii mei părinți au murit. Mereu sunt judecată greșit de cei din jur, care nu știu adevărata mea poveste.  Sunt recunoscătoare pentru tot răul care mi s-a întâmplat, pentru că m-a făcut cine sunt”, a mărturisit Demi Rose.

Vedeta a dezvăluit recent că este bisexuală.  „Am trecut printr-o fază în care îmi plăceau mai mult femeile decât bărbații. Acum îmi plac mai mult bărbații. Depinde. Eu sunt în căutarea unei persoane cinstite care să mă inspire. Îmi plac oamenii cu suflet frumos, care sunt deschiși la minte și care sunt grijulii cu mine”, a declarat ea, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272