REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Atenție, BIZONI cu două picioare pe străzile din Constanța!

Atenție, BIZONI cu două picioare pe străzile din Constanța!

Replica API 21 decembrie 2018 | 00:24 581

De Crăciun, fii mai bun! Da, doar în cântece și povești! În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Nu mai este o noutate că municipiul Constanța este plin de bizoni cu două picioare, care aleg să-și parcheze mașinile pe unde apucă! Și, iată că au dat, din nou, năvală pe străzile de la malul mării. Așa se face că, joi, 20 decembrie, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în fața Trezoreriei, șoferul unui Audi s-a crezut stăpân pe tarla, astfel că și-a lăsat autoturismul unde a văzut cu ochii. Nu a contat că a blocat alți participanți la trafic, care au parcat corect de altfel, tot ei fiind nevoiți să stea și să aștepte ca zmeul cu Audi să binevoiască să-și facă apariția.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pechinezu asta de chiuaua ? Si de ce e asa sarantoc ? Q3 sh e pentru studenti corditi. Pentru barosani e Q7 si mai nou Q8.
2
0
problema e in capul tau plin de kkt
5
1
SI STAU LOCURILE DE PARCARE GOALE ! CONSTRUIM O TARA FRUMOASA
2
0
A blocat 2 carute. Nu inteleg unde este problema.
4
13
Asta patesti cand blochezi un jurnalist
3
5
Descultilor
5
11
Retarzilor..voi mereu ati parcat corect! Invidiosilor..
5
17
Un cui asa discret. O dunga mai adnca pe acea vopsea de audi. Care orisicat catdecat acolo o pedeapsa mica.
13
5
Prostani cu Haudi manca-t-as.
16
5
Cand ai bani si valoare te parchezi oriunde
5
23
linge anusul bizonului
4
22
Daca omul a lasat in telefon in geam, ar fi ok... Daca nu a lasat un tel in geam, politia, amenda. Daca nu vine nici politia, unii dau un shundrel mic cu latimea de 3 cm, in talonul lateral... Si se invata omul. Asa se practica in alte locuri... Nu recomand, nu sfatuiesc, nu sustin, dar e foarte eficient...
26
2
Ar circula in autoturime neinscriptionate si sa sanctioneze acei soferi indisciplinati . Sunt cu sutele soferi care habar nu au sa circule sau vor sa circule disciplinat . POLITIA ROMANA , AVETI POSIBILITATEA SA INCASATI BANI FRUMOSI DIN AMENZI . ALTFEL ROMANU SE COMPORTA SALBATIC IN TRAFIC . IN FUNCTIE DE GRAVITATE SA LI SE RIDICE SI PERMISELE .
19
3
Pt. Bizon sa ne lingi la cur pe toti , inclusiv pe mata.
20
4
proxenetii protejati de politia si justitia romana.In Roumania daca nu ai euro se scrie pe tine ...PUSCARIE !!!
14
0
Bai rapandulelor nu mai fiti invidiosi si frustrati pe talentu lu Tanase
1
25
Nu stiu cine e omul asta,dar sa tinem cont si de locurile parcare,care sunt f putine,dnul Fagadau alegand sa le micsoreze.Si cu bani si nu ai unde sa le lasi uneori.E drept ,nu se parcheaza asa,dar domnule Fagadau,faceti locuri de parcare si pe urma dati amenzi.Isi bat joc de noi,cu locurile de parcare.
16
12
omu e smecher de profesie nu ca altii, ca ciupercile dupa ploaie, nu fiti frustrati
5
23
Tanase e retard, va rog nu va luati de persoanele cu dizabilitati mintale
29
1
vreau sa stiu daca te risti, sa-mi sugi pula cand a pis.
5
32
Ca are audi e bizon bou tigan, idiot prost.. si asa mai departe.. dar cel din spate ca are un amarat de ford fiesta cum este???
2
26
Numai socialismul -dreptatea social crestina, care va veni in curand la conducere in lume, va rezolva totul. Inclusiv ifosele parvenitilor.Sa va vedem atunci pe unde veti scoate caciula toti cei care criticati stanga.Se poate si stanga social-crestina ! Asta e soluti la debandada de azi.Doamne ajuta ! Traiasca Romania !
3
15
masina lui katareca chihaia tanase un cacat un umflat plin de basinii care se da mare latifundiar pisat ca ciamatu mitel
32
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272