REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Atenție! CADE TENCUIALA de pe ȘCOALA BRÂNCOVENEASCĂ

Atenție! CADE TENCUIALA de pe ȘCOALA BRÂNCOVENEASCĂ

Replica API 17 martie 2021 | 21:25 3119

Clădirile mai vechi ale Constanţei se degradează pe zi ce trece şi asta din cauza proprietarilor care nu dau doi bani. Mai grav este atunci când este vorba despre o instituție de învățământ. În cazul de față este vorba despre Liceul C.A. Rosetti, de unde bucăți de tencuială au căzut pe trotuar, punând viața trecătorilor în pericol. Liceul a fost sancționat de Poliția Locală cu 1000 de lei.

Unele clădiri din Constanța reprezintă un real pericol pentru trecători, însă proprietarii par să nu dea doi bani pe siguranța acestora. Mai grav este dacă acea clădire este o instituție de învățământ. Mai exact, o constănțeancă ne-a sesizat faptul că de pe clădirea în care funcționează Școala și Grădinița „Sfinții Martiri Brâncoveni”, de pe bulevardul 1 Mai nr.44, se desprind bucăți de tencuială, ce pun în pericol viața trecătorilor.

„Eram cu cel mic în stația de autobuz și, deodată, a căzut o bucată însemnată de tencuială ce s-a făcut bucăți la impactul cu trotuarul. Ne-am speriat foarte tare. Dacă eram cu doi pași mai în spate, nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. După această întâmplare, cum să îți mai lași copilul singur?”, a declarat pentru Replica, o constănțeancă.

Liceul, sancționat de Poliția Locală

Primăria Municipiului Constanța a fost sesizată cu privire la acest incident, iar la fața locului a fost trimis un echipaj al Poliției Locale. Vă reamintim faptul că Școala și Grădinița „Sfinții Martiri Brâncoveni” funcționează în incinta Liceului Tehnologic C.A. Rosetti. „Un echipaj al Poliției Locale s-a deplasat la fața locului. S-a încheiat un proces verbal pentru nerespectarea prevederilor HCLM 184/2013, art 11, pct. 7. Liceul Tehnologic C.A. Rosetti a fost sancționat cu 1.000 de lei și trebuie executate lucrări de reabilitare în 30 de zile”, ne-au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizăm faptul că reprezentanții instituției au împrejmuit zona.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adica privatul si-a batut joc de lucrare? fugiti ma de aici numai bugetarii fac asta!!!
5
0
In zona protestau unii pt ca se construia un bloc cu balcoanele peste trotuar, parca...Pe vremea impuscatului erau niste reguli urbanistice care se respectau , dar de ce o fi fost constuita aceasta cladire pe marginea trotuuarului e un mister..
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212