REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Atenție! Constanța rămâne fără apă caldă două săptămâni. Vezi de când

Atenție! Constanța rămâne fără apă caldă două săptămâni. Vezi de când

A.F. 17 august 2023 | 17:38 5770

Primăria Municipiului Constanța informează consumatorii de energie termică racordați la sistemul municipal de termoficare că, în perioada 22.08.2023 - 06.09.2023, se va opri producerea energiei termice și furnizarea apei calde de consum către toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică. 

Atentie! Constanta ramane fara apa calda doua saptamani. Vezi de cand

Lucrările de întreținere și reparații a instalațiilor de producere a energiei termice din CET Palas se impun pentru pregătirea sistemului de termoficare pentru sezonul rece. 

Cerem scuze tuturor consumatorilor afectați! Vă mulțumim pentru înțelegere!“ au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mizerabililor!! Am avut în 12 luni, doar 2 luni de apa calda și în rest avarii. Nu găsiți nici un fel de înțelegere la noi, incompetenților și nesimtitilor! Parca e capătul lumii la Cta si tara medievală. Oras abandonat si fara autoritati. Afara 31 de grade si stam ca nomazii cu ibrice si castroane prin bai. Pana când bătaia de joc???Salarii uriase aveți, faceti pe sefii prin punctele termice cu tot felul de obraznici, dar vina e la noi ca nu va spargem geamurile ca ne umiliți în halul asta! Vai de mama lui de primar și toată gașca de la primărie!! Huooooooooo!!
7
0
Foarte bine. Vreau neversi si neverlend
3
2
Da,sanctiunile impotriva Rusiei trebuie sa fie simtite si de noi ! Dumnezeule,ce dusman mai mare poate fi pentru o tara,decat cei din interiorul tarii?!
4
0
Mai, voi chiar sunteti de o nesimtire crasa,aveti tupeul sa mai opriti apa calda inca 16 zile,dupa ce aproape saptamanal a fost oprita apa calda pe motiv ca se repara tevi sparte sau se inlocuiesc cele vechi.Voi singuri va autodesfiintati!
14
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră...contra cost!!!
5
1
p***t sa fii sa mai stai la radetu' vietii. Centrala, tata! Sa dea faliment cu spume la gura!
11
0
Imi pare rau ca mai sunt abonati la radet. Faceti un efort si puneti-va centrala!
17
1
noi oprim apa calda da asta nu inseamna ca nu o platiti voi trebuie sa platiti si ce nu consumati ca asa vrem noi fraierilor noi ne distram in vacante de lucs cu salarii babane la stat si voi platiti sclavilor traiasca administratia staulului costanta in frunte cu mult iubitul conducator mos alzhaimer
15
2
s-au pregatit si au intrerupt apa calda aproape 3 luni din 20 august si "pregatirea" a fost atat de bine facuta incat am avut cele mai multe avarii din istoria orasului cu mult mai multe ca niciodata, inlantuite, aproape semipermanente; asa ca nu-si mai face nimeni iluzii cu privire la minciunile si "pregatirile" lor de iarna
25
0
ca s-au planificat 16 zile in principal ptr reparatii la cet; se puteau instala cateva cafuri noi de 1000 de ori in toti anii din urma astfel incat sa fie si o rezerva generoasa si oprirea de toamna sa dureze numai cateva zile sau nici una; de ce nu s-a facut asta pana acum si le trebuie in fiecare toamna 3 saptamani sau mai mult de oprire totala a orasului ca sa le carpeasca pe cele vechi ? ptr ca cheltuie banii pe altele mai putin importante ptr populatie si isi bat joc de amaratii care au mai ramas la radet de 33 de ani; magarie si nesimtire
22
0
si mai ziceti ca faceti cet nou. pentru cine faceti cet nou banditilor ca aveti din ce in ce mai putini consumatori. si anul asta ne lasati trei luni fara apa calda ca anul trecut? in gura sa ii dau popalaului liviu si intregului radet
19
0
La navodari s-a desfiintat radetul.
16
2
16 zile daca anul trecut a fost oprita aproape 3 luni din 20 august, iarna trecuta au fost cele mai multe avarii si reparatii, mult mai multe fata de ceilalti ani si se lucreaza de 1 an de presupus intens la inlocuiri si modernizari ? de ce nu se lucreaza 24/24 si 7/7 in ture ca in companiile cu foc continuu ptr ca sa se reduca intreruperile ? sau nu mai ajung banii de borduri si panselute si cand o sa incetati sa-mi infundati caloriferele cu apa murdara magarilor ? de ce nu puneti filtre in pturi nesimtitilor si va bateti joc de noi de decenii ?
12
0
S a oprit apa in jur de 20 August si a mai venit in Octombrie…zona Tomis 1..misto ce sa zic…
20
0
22.08.2023 - 06.09.2023 inseamna 16 zile. Nu retin sa fi fost vreodata oprita apa calda timp de 16 zile. Este deja prea mult. Mai ales in conditiile in care au tot facut lucrari de innoire a retelei. Bataia asta de joc le va iesi pe nas: vor ramane fara clienti.
31
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468