REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ATENŢIE constănţeni! Anul acesta NU vom mai avea parte de ORĂŞELUL COPIILOR

ATENŢIE constănţeni! Anul acesta NU vom mai avea parte de ORĂŞELUL COPIILOR

Replica API 4 decembrie 2020 | 20:43 6283

Dacă până anul acesta constănţenii erau obişnuţi cu deschiderea Orăşelului Copiilor pe data de 6 decembrie, iată că anul acesta nu se mai respectă tradiţia.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, din cauza pandemiei de coronavirus, autorităţile locale au decis ca anul acesta să nu mai organizeze faimosul Orăşel al Copiilor în oraşul de la malul Mării Negre.

Chiar dacă sărbătorile de iarnă stau să bată la uşă, iar pregătirile pentru această perioadă au început, autorităţile au luat această decizie pentru siguranţa cetăţenilor.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine este Grinch? Intrebati de lege ,pe ce baza s-a luat decizia carantinarii Constantei? Ramaneti masca! Ccadoul de unii edili locali, DSP, medicii din spitale care au declarat cifrele false.Ei au inchis orasul. Au spus si la televizor ca este ceva in neregula la Constanta.Nu se pupa graficele si numarul de teste efectuate.In concluzie nu se pupa nimic.Vine Mos Craciun si il areteaza pe Grinch!
4
0
Cine naibii o mai vota cu PNL vreodata, e mai rau decand era cu psd
2
3
Oraselul puradeilor
0
2
Ati votat toti cretini in functii publice
1
2
Si de la anul speram de PNL sa numai avem parte.muwwe usr si pnl
3
3
Gata cu contestatiile ? Luam spaga sa construim acum ? Suntem in conflict nu putem sa contestam acum incasam. A venit timpul incasarilor.
2
1
Un lucru foarte bun bravo,trebuie inchis totusi si jegu ala de Jumbo
3
4
Rusine Felicia Ovanesian care nu ai copii,rusine Dorin Popescu care taci sa nu deranjezi si te injosesti pt un post ca daca nu erai prieten cu Chitac nu ajungeai consilierul lui. Sa va fie rusine. V-am votat dar nu ramaneti voi mult acolo Cu toate scuzele ca folositi banii pt nu stiu ce. Toate orasele impodobesc orasele numai noi nu. Nu mai votez pnl in 2 luni m-am convins de voi. Sunteti frustrati si demolati terasele unde isi beau niste psd-isti cafeaua. Pe bune? Asa de mica esti d-na Felicia?
11
3
Cum facem cu copiii Grinch care le ai furat Craciunul.
14
3
Nu facem oraselul copiilor ca luati covid.Dar la urgenta la spital ati filmat? De ce stau ingehesuiti? Acolo nu-i vede nimeni? Cine da amenzi acolo? Sa vedeti tratamente acolo aplicate de "salvatorii" pupati ca pe vremea lui Ceausecu. Trebuie sa actionati pentru sanatatea populatiei nu faceti nimic.De ce nu luati masuri la spitalul de urgenta? De ce tineti medicii incompetenti de acolo si nu-i schimbati.Vrem sa vedem schimbare majore pana la votare.Sa vedem ce votam.Romanul vrea schimbari.Ne-am saturat de promisiuni.Hai schimbati ceva pana la votare PNL,nu mai pierdeti procente.
11
2
Votam hotii vechi sa sa scapam de aia noi.Macar le dam m......e.
9
4
De parca asta lipsea!
8
4
E simplu, nu otam cu actualii si poate pana de Craciun se rezolva si cu distractia pt copii, ca in multe alte tari.
17
12
si asa erau pline de tigani oraselele astea .marfa prosta si scumpa din china .
15
8
se muta in mall...
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369