REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Atenție, constănțeni! Doi tineri 'pozează' în oameni de încredere și FURĂ din case!

Atenție, constănțeni! Doi tineri 'pozează' în oameni de încredere și FURĂ din case!

Replica API 10 martie 2018 | 00:00 528

Mai multe cazuri la malul mării

Mai multe cazuri la malul mării

După ce o adolescentă a păcălit mai mulți constănțeni, pozând în victimă pentru a fi primită în casele oamenilor, iată că și alte persoane îi calcă pe urmă. De data aceasta este vorba despre doi de tineri, care, potrivit presupuselor victime, sub pretextul că au nevoie de o locuință pe care s-o închirieze, pătrund în case și apoi fură. Printr-o asemenea experiență a trecut o constănțeancă, ea susținând că a rămas fără televizor. La Poliție nu a fost depusă plângere, însă, potrivit informațiilor noastre, cei doi ar fi acționat și prin Năvodari.

O femeie din Medgidia a relatat că a rămas cu casa distrusă și fără televizor. ”Atenție! Doi escroci! Acești indivizi caută apartamente de închiriat, după care le vandalizează și dispar cu lucruri din casă! Recent i-am luat în spațiu, de probă, după care urma să facem contract. Au stat 3 săptămâni, timp în care au făcut pagubă la curent, gaze, apă. Au câine, cu toate că au spus că nu au când i-am întrebat, și a distrus perne, a urinat pe două canapele noi. După 3 săptămâni au fugit și au furat un tv în valoare de 3000 lei. Poliția nu poate face nimic pentru că nu am făcut un precontract înainte, am doar copie după CI. Foarte blânzi la început, dar aparențele înșală!”, a spus o femeie, postând mesajul pe grupurile de Facebook din Medgidia. Oamenii au reacționat, precizând că tinerii, care s-ar numi Eduard și Mihaela, merg și la magazine, iau produse pe datorie și apoi dispar din peisaj. Potrivit informațiilor noastre, la Poliția din Medgidia nu a fost depusă nici o plângere în acest sens, însă se pare că acest cuplu ar fi acționat și prin Năvodari. Prin urmare, mare atenție pe cine primiți în case și nu înainte de încheia un contract. Precizăm faptul că astfel de tehnici sunt mai vechi. Spre exemplu, anul trecut, mai multe persoane reclamau că o adeolescentă, Andreea Petronela, poza în victima perfectă, se instala în locuințe și apoi fura tot ce-i pica în mână. Băgând povești lacrimogene la înaintare, a reușit să locuiască în cartierul Palas, din municipiu, la o femeie căreia i-a fost milă de ea. Numai că tânăra i-a furat banii și dusă a fost. Ulterior, un bărbat din Fântânele a relatat că a trecut prin aceeași experiență. A primit-o în casă, iar ea a plecat cu bani, telefoane, parfumuri și haine.

Închiria apartamente cu buletin fals și le golea…

Amintim și cazul celui care închiria apartamente cu buletin fals. Mai exact, poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi de trei persoane din municipiul Constanţa, la data de 25 martie 2016, cu privire la faptul că au fost victime ale unor furturi din locuinţe, acestea fiind amplasate pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, strada Cpt. Dobrilă Eugeniu şi bulevardul Tomis. Mai exact, cele trei victime au închiriat trei locuinţe pe baza unei cărţi de identitate false unui bărbat, iar ulterior au constatat faptul că acesta a sustras din acestea mai multe bunuri, fiind vorba de 5 televizoare, 5 draperii, un decodor tv, 2 rutere, un aspirator, 2 truse de obiecte de reparat, 4 scaune de bucătărie, 2 telefoane, un sitem homecinema, un prăjitor de pâine, un storcător de fructe, un sandwichmaker, un aparat de făcut cafea, o lenjerie de pat şi mai multe obiecte de îmbrăcăminte. În urma cercetărilor, individul a fost identificat, fiind vorba despre Cătălin Constantin Andronache.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt mana in mana cu MILITIA PESEDISTO-PEDELISTA a lui ZDRAGNEA !!! Nu vedeti ca pana si PRESA ASERVITA EVREIASCA ii acopera ? ? ? CRIMINALII si HOTII sunt CEI MAI PROTEJATI in romania,intrucat ei contribuie din plin la DISTRUGEREA POPORULUI ROMAN !!!
5
2
Cel mai bun tigan e tiganu' mort!
20
0
tiganu-i tot..tigan...s-a umplut planeta de acesti tiganoi...nu fac nimic...nimic...n-au locuri de munca,deoarece acest cuvant..MUNCA...nu s-a inventat pentru ei...fura,pradiesc...au de toate...fac puradei la tona pe m.p...toti,dar toti poarta incaltaminte de culoare rosie...sunt scandalagii,damblagii...acestia vor fi viitorul ROMANIEI..de maine...sa ne mandrim cu domnii tiganoi..
23
0
Replicuta, ce faceti? Ii ascundeti?
15
0
Pe linia lui 43 sunt hoti de buzunare. Unul mai in varsta, tiganos, altul mai tanar, atletic, 1.90 m, par ca doar ce au iesit de la Poarta Alba.
11
0
Daca deschideti fereastra si primiti ciori in casa. Nu puteti baga oameni pe usa?
18
1
Din moment ce astia au moacele blurate,se intelege ca de fapt sunt mult mai multi hoti,cei de fata fiind un picut protejati inclusiv de presa.
17
2
Si atunci de ce dracu le blurati ochii ?
24
1
MOARTE TIGANILOR!!!
34
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218