REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Atenție, constănțeni! Escrocii și-au REINVENTAT metodele de ÎNȘELĂCIUNI

Atenție, constănțeni! Escrocii și-au REINVENTAT metodele de ÎNȘELĂCIUNI

Replica API 27 august 2020 | 00:00 3350

O mai veche escrocherie a reapărut la Constanţa. Mai exact, este vorba despre tehnica prin care anumiţi indivizi „străini” susţineau că au rămas fără combustibil şi nu au bani la ei, sau au doar lire turcești. Totodată, aceștia ar da în schimbul banilor, un ghiul „de aur”, drept mulțumire. Metodele practicate pentru a înșela oamenii în anii trecuți, au început să reapară în Constanța. După ce zilele trecute a apărut în spațiul public faptul că pe o arteră importantă a Constanței a reapărut metoda „verighetei pierdute”, iată că un alt fenomen mai vechi a renăscut la malul mării, și anume „metoda ghiul contra bani de motorină”.

Indivizii au fost văzuți în mai multe zone din județ

Oamenii au reacţionat numaidecât, precizând că ştiu cazul şi că i-au văzut pe indivizi în mai multe zone din județ. Prin urmare, mare atenţie! Nu vă lăsaţi păcăliţi de textele celor care susţin că sunt într-un mare impas şi au nevoie de bani pentru. Astfel de cazuri au mai fost înregistrate şi în trecut, când indivizii prezentau buletine false, luau banii şi se făceau nevăzuţi. „Pe drumul spre Istria erau 3 domni cu o mașină suv care opreau mașini. Aceștia pretindeau că sunt de etnie turcă și au rămas fără motorină și ofereau în schimbul banilor un inel bărbatesc. Mai târziu i-am văzut pe drumul de la Ovidiu spre Constanța. Aveau numere de bulgaria” a spus o constănțeancă.

Cele spuse de aceasta au fost confirmate și de mulți alți cetățeni, printre care s-au aflat și păgubiți. Aceștia spuneau că i-au văzut în diferite zone pe cei trei bărbați, printre care și: ruta dintre Kogălniceanu și Ovidiu, între Mangalia și Negru Vodă, Mihail Kogălniceanu – Târgușor, pe ruta Năvodari – Corbu și multe altele. O altă persoană a spus că ar și întâlnit această metodă chiar în aceiași zi, între Murfatlar și Ciocârlia, mașina fiind una de culoare neagră un Mercedes-Benz cu numere de Bulgaria.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muiela ascal e campeoana. Cand ramane fara bani de saorma
3
1
Tu Cezaro politisti sunt prea prosti pentru hoti astia de meserie,interlopi sau uni oameni de afaceri,pe ei sa ii pui sa amendeze babele care vand cu un leu legatura de leustean,sau poate chiar atat de prosti nu sunt caci atunci cand primesc ordin de la superiori rezolva unele cazuri,dar numai cu ordin si ordinul nu il primesc de la contribuabili la bugetul de stat adica de la aia care le platesc leafa plus tot ce mai au ei pelanga salariu si sunt victimele ecsrocilor de tot felul,astora le zic"gura ma saraciilor"ci de la superiori lor,ca la armata.
4
0
unde e politia, mai ales cea locala cu 6000 net pe luna, la umbra?
4
2
Metoda verigheta gasita.in urma cu doua sapt pe dtefan cel mare un tanar inalt saten.in fractiu e de sec se face ca a gasit o verigheta.imi zice luatio.ati pierduto.am zis ca nu e a mea si am plecat.a mai zis de doua ori.si am zis ca nu e a mea..apoi mi am adus aminte ca au spus la tv de aceasta inselatorie..era pe stefan cel mare langa politie....
3
1
Zilele trecute am dat si eu peste un ESCROC care se dadea drept DOCTOR , si sa te conviga iti spunea nume de Doctori din Constanta precum Dr SARBU sau Carol . Avea intr-o cutie aparatura medicala si mintea ca o da gratis ca a ramas de la o prezentare ca pana la urma sa ceara Bani de BENZINA . Era un TIGAN UNGUR care se dadea NEAMT . Cu mine nu a mers smecheria si a taiat-o repede . Avea un GIP ALB cu nr Galbene , iar EL avea BARBA . ATENTIE MARE CONSTANTENI !
5
2
Nu cumparati Nimic de la tigani!!!
13
0
Gasitii si impuscatii ..fara ezitare .
16
1
Duoamna care arata in foto ghiulul capatat poate sa-si mai lipeasca 3 randuri de unghii daca gaseste si ea un fraier sa-l valorifice.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218