REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Atenţie, constănţeni! GMS anunţă programul maxi-taxiurilor şi prelungirea valabilităţii abonamentelor!

Atenţie, constănţeni! GMS anunţă programul maxi-taxiurilor şi prelungirea valabilităţii abonamentelor!

Replica API 1 noiembrie 2017 | 00:00 1422

Vești bune pentru constănțenii care călătoresc cu microbuzele de transport persoane ale Grup Media Sud. Reprezentanții firmei au anunțat, marți, la orele prânzului, că firma și-a reluat activitatea, ba chiar a precizat și intervalele la care circulă maxi-taxi-urile, pentru a nu mai exista neclarități. „Microbuzele Grup Media Sud și-au reluat activitatea în municipiul Constanța. Astfel, microbuzele de pe linia 305 circulă la un interval de 12 minute, în timp ce microbuzele de pe liniile 303 și 304 circulă la un interval de 20 de minute”.

O veste îmbucurătoare pentru călători este și faptul că firma a decis prelungirea valabilității abonamentelor. „Conducerea GMS a decis prelungirea valabilității abonamentelor. Valabilitatea abonamentelor care au expirat în perioada în care microbuzele GMS nu au circulat va fi prelungită cu 30 de zile. Acest lucru se va face automat, fără să fie nevoie ca posesorii de abonamente să întreprindă vreun demers. Concret, cei care au plătit pentru abonamente în perioada în care nu s-a circulat, vor putea circula încă 30 de zile după ce acestea au expirat”, au precizat reprezentanții firmei.

Rămâne de văzut, însă, dacă revenirea va fi de durată, în condițiile în care informațiile de la autoritatea locală sunt că vor fi făcute modificări în ceea ce privește avizarea traseelor pentru transportul public din municipiul Constanța. În plus, nu trebuie uitat nici faptul că planurile pentru Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) Constanța sunt de mărire a parcului auto, de modificare a traseelor, astfel încât să aibă o acoperire mai bună a municipiului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desfintarea gsm din interioru orasului incurca traficu privati fac evaziune fura statu si orasu
0
0
Asa transport nu am vazut nicaieri in lume...poate doar in Brazilia...da si acolo nu opreste peste tot din metru in metru
2
0
Eu nu pot sa inteleg de ce babuinii astia ce lucreaza in primarie nu fac ceva sa termine odata cu mizeria asta numita GMS si cu panaramele lor de tigai obosite. Sa fim seriosi asta nu e tranport de persoane,e transport animalier...ce mama dracu se tot da in abureli.
4
0
masini vechi ca in India aglomerat zdruncinat imputit ca in India scoateti rablele care nu indeplinesc conditii decente de transport ca in romanistan
4
0
Prelungiti linia 304 macar pana la ANDA
0
2
GATA FAGADAU A PRIMIT CE TREBUIA IAR TREABA MERGE CUM TREBUIE .
3
0
corect este -trimiteti-, nu cum ai scris.Ai fost pe la orele de gramatica?
2
1
F bine zis conducerea, ca babinciuc nu mai are nici o masina. Cu draq trimite-ti sicriele alea pe sosea mai criminalilor...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369