REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

ATENȚIE, constănțeni! Polițiștii sunt cu ochii pe voi!

ATENȚIE, constănțeni! Polițiștii sunt cu ochii pe voi!

Replica API 25 octombrie 2020 | 21:54 3089

Politistii constănțeni, împreună cu jandarmi și polițiști locali, sub autoritatea instituției prefectului, continuă desfășurarea de acțiuni cu efective mărite pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

Acțiunile sunt desfășurate zilnic, în sistem integrat, pe raza întregului județ, fiind vizate în special zonele aglomerate, piețele, târgurile si terasele, dar și mijloacele de transport, o atentie sporită fiind acordată mijloacelor de transport școlar.

Precizăm faptul că nerespectarea măsurilor individuale de protecție constituie contravenție, sancționată cu amendă de la 500 la 2500 de lei.

Scopul forțelor de ordine nu este aplicarea de sancţiuni, ci acela de a determina toți cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării tuturor normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid 19.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate în continuare pe raza județului Constanța.

Reamintim faptul că organizarea de evenimentele private (nunți, botezuri, mese festive) este interzisă, iar în situația în care forțele de ordine constată că aceste interdicții sunt încălcate, vor interveni cu fermitate

***

În aceste zile, polițiștii Secției 1 și jandarmi din cadrul G.J.M. Tomis acționează și la pavilionul expozițional, pentru a se asigura că sunt respectate prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se proceda la fel unde am fi ajuns?
0
0
Scopul populatiei e sa-i determine pe melteantzienii sa constientizeze ca fiecare persoana are dreptul de a dispune de ea insasi cf Constitutiei. Cine doreste sa se protejeze are libertatea sa o faca. Persoanele care nu doresc sa se protejeze nu pot fi constranse sa o faca. Si daca aglomerarea spitalelor e o problema, persoanele care refuza sa se protejeze sa fie automat excluse de la serviciile medicale evident cu rambursarea tuturor sumelor contribuite fortat la asigurarile de sanatate pana in prezent mai putin contravaloarea tratamentelor de care au beneficiat. DECI MILITIA E DUSMANUL!
2
1
Trage o pereche de ciloti pe muian daca nu ai bani de masca !
2
5
Coaie e doi lei o masca in plm de sarac
2
6
Sa ma pis pe ei de nenorociti. Sa ne dea guvernul masti sau cel putin sa le faca un pret corect.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369