REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Atenție, constănțeni! S-au mutat lucrările de reabilitare a Pasajului Cumpenei!

Atenție, constănțeni! S-au mutat lucrările de reabilitare a Pasajului Cumpenei!

Replica API 3 septembrie 2019 | 00:04 443

Atenție, șoferi! Începând de luni, 2 septembrie, s-au mutat lucrările de reabilitare a Pasajului Cumpenei pe celălalt sens de mers. Astfel, circulația rutieră va continua să se desfășoare pe câte o bandă pe sens, dar pe partea reabilitată a pasajului.

”După ce a fost turnat asfaltul, au fost montate parapetele de protecție și au fost reabilitate rampele de acces către pasaj pe sensul de mers dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre bulevardul I.C.Brătianu, lucrările s-au mutat acum pe cealaltă parte a podului. În perioada următoare se va turna ultimul strat de asfalt și vor continua lucrările de montare a parapetelor de protecție. În paralel cu lucrările de modernizare a podului, administratorul drumului public, SC Confort Urban, va executa lucrări de reabilitare a rampelor de acces”, au menționat reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FUTUTI FAGADAUL MA-TII ! BA GINERE MORT ! UNDE PASTELE MA-TII LOCUIESTI BA CRETINULE ? NU VEZI MA CA NE MANANCA SOBOLANII, CAINII PE STRADA, E HAOS DE MUMBAI, CERSETORI SI BOSCHETARI,TIGANI,INTERLOPI, DROGATI SI COCALARI SMARDOI IN TRAFIC ? TOATA IARBA DIN CONSTANTA E ARSA DE SOARE, PENINSULA ESTE O RUINA ! CAZINOUL RUINA, UN SINGUR SIMBOL ! PE STRAZI ESTE O MIZERIE DE NEDESCRIS ! GUNOAIE TATA !!!!! MULTE GUNOAIE ! AI NENOROCIT ORASUL IREPARABIL PENTRU O GENERATIE ! NICI CU TINE MORT NU MAI REPARAM CE AI FACUT POPONAR ASCUNS! IESI BA CRETINULE DIN CASA ! MORTII TAI DE POPA PROSTU...
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272