REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

ATENȚIE! Cum se VINDE CANABISUL și CÂT COSTĂ!

ATENȚIE! Cum se VINDE CANABISUL și CÂT COSTĂ!

Replica API 10 iunie 2020 | 00:00 6506

Canabisul continuă să fie cel mai consumat drog din România, potrivit Raportului naţional privind situaţia drogurilor pe 2019, elaborat de Agenţia Naţională Antidrog (ANA). De asemenea, disponibilitatea drogurilor ilegale a crescut în țară noastră, românii având astfel acces la ușor la substanțe interzise. Şi ingeniozitatea vânzătorilor a crescut, aceştia găsind metode din ce în ce mai ieşite din comun pentru a-şi vinde marfa.

A vândut droguri unui minor

Cristian Chiosea, un recidivist cu ştate vechi, a vândut droguri în mai multe rânduri unor persoane, printre care şi unui minor. „Marfa” vândută era constitutită din canabis şi marijuana, iar preţul unul destul de accesibil pentru toate buzunarele: doar 60 de lei gramul. Afacerea i s-a înfundat în momentul în care a încercat să vândă unui poliţist sub acoperire un pliculeţ de canabis. La percheziţia imobiliară, s-a descoperit un adevărat „arsenal” format din aproape 50 de g de canabis dar şi diferite ustensile folosite la ambalarea drogurilor.

Facebook-ul, platformă pentru comercializarea de droguri

Un alt „vânzător de vise” a găsit o metodă mult mai ingenioasă prin care îşi comercializa marfa. Astfel, acesta era contactat de eventualii clienţi pe Facebook, nu mai puţin de 15 acte materiale fiind descoperite de Poliţie. La fel ca şi in primul caz, descoperirea şi arestarea lui s-a făcut tot cu ajutorul unui poliţist sub acoperire care a cumpărat de la Georgian Haralambi, contra sumei de 100 de lei, un plic în care se aflau fragmente vegetale. Probabil că diferenţa de preţ între cei doi traficanţi era dată de metoda diferită de vânzare.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Marfa vanduta era constituita din canabis si marijuana" ..hahahaha
0
0
50 de grame ... incredibila cantitate ... hahahaha
1
0
Un titlu ca si cum de reclama numai titluri asa puneti ma javrelor sa aveti vizualizari sper sa muriti in chinuri
2
0
si lasatii pe dumnezeu sa ii sorteze la
2
0
Se bateau nemtii cu germanii
1
1
Nu legalizati consumul de marijuana, va implor. Nu vreau ca statul sa isi umple buzunarele cu tva si taxe percepute din comercializarea marfii.
1
2
Se vand tigari gata rulate. Magazinele mici vand role de foite cu adaosuri de 500% mai ceva ca painea calda. Diicot-ul are rol de arbitru, sau de coordonator. Sper sa le vad la toti militienii copii cu seringa in vena.
6
2
Este foarte bun Canabisul ! Sa se legalizeze si sa aduca bani la bugetul statului !
5
2
Mai stie cineva ceva de ionut vanghelici?
1
1
In piata chiliei pe ion ratiu se vinde droguri
7
1
Sunteti asa de siguri ca era g ul g?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272