REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Atenție de unde cumpărați abonamentele pentru Neversea; Țeparii au început petrecerea mai devreme!

Atenție de unde cumpărați abonamentele pentru Neversea; Țeparii au început petrecerea mai devreme!

Victor ROTARU 5 iulie 2023 | 00:00 2160

Joi, 6 iulie, își deschide porțile cel mai mare festival organizat pe o plaja din Europa, fiind vorba despre festivalul Neversea. În cadrul festivalului sunt așteptați peste 150 de artiști și zeci de mii de fani din țară, fiind așteptați până la 70.000 de oameni pe zi. Cu toate acestea sunt și mulți care, din varii motive, nu vor apuca să ia parte la festival, iar în acest sens își scot la vânzare abonamentele, încercând să-și recupereze banii, punând la vânzare abonamentele la un preț mult mai mic decât cel la care au cumpărat biletele. Pe lângă aceste persoane, sunt și indivizi care caută să țepuiască lumea, cerând transfer în avans, apoi făcându-se nevăzuți. 

Atentie de unde cumparati abonamentele pentru Neversea; teparii au inceput petrecerea mai devreme!

Joi, 6 iulie, începând cu ora 16:00, își deschide ușile cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, Neversea. Forțele de ordine sunt mobilizate, fiind așteptați până la 70.000 de oameni pe zi la festival. Mulți dintre petrecăreți și-au cumpărat în avans biletele, beneficiind de reduceri semnificative, însă se pare că pe parcurs au apărut situații neprevăzute, grupurile din cadrul rețelelor de socializare fiind pline cu oferte de vânzare a abonamentelor, atât cele destinate pentru o singură zi, cât și cele pentru toată perioada festivalului. 

Prețurile abonamentelor pe grupurile din cadrul rețelelor de socializare sunt destul de atractive, prețul unui abonament pentru toate zilele de festival pornește de la 300 de lei și ajung până la 500 de lei, în unele cazuri fiind inclus și prețul check-in-ului, iar în cazul abonamentelor pentru o zi, prețul acestora pornește de la 150 de lei și ajung până la 200 de lei. Pe lângă oamenii care aleg să vândă abonamentul pentru că nu mai pot ajunge la festival din varii motive, sunt și oameni care profită de situație și caută să facă un ban în plus. Pe grupurile din cadrul rețelelor de socializare fiind mai multe persoane menționate care au dat țepe, cerând banii în avans fără a mai oferi biletul în schimb, fiind însă întâlnit și celălalt caz în care cel care vinde biletul face primul pas, trimițând biletul, iar cel care trebuie să plătească se face că uită. 

Atentie de unde cumparati abonamentele pentru Neversea; teparii au inceput petrecerea mai devreme!

Pentru a scăpa de griji, cei care doresc să achiziționeze bilete în siguranță pot intra pe site-ul oficial al festivalului Neversea, acolo unde prețul unui bilet pentru o zi este 330,40 de lei, iar cel pentru acces în toate cele 4 zile ale festivalului este 778,40 de lei. Prețul unui abonament VIP este de 1.954,40 de lei pentru toate cele 4 zile și 660,80 de lei pentru o singură zi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FALS !Teparii au inceput si mai devreme ,de ceva ani buni ,chiar din parlament
3
0
toate "videtele" sa fie aduse si plimbate pe strazile din costanta! ca sa exclame "neversee"!
3
0
Constanta e o ruină si uni se dau de vai si vai de spectacol.Ii normal firesc poate cînd si gospodărul sef al urbei Vergilus ii departe de adevăr.Sper ca alt mandat sa nu mai pupe.Posibil Constanteni sa fie mulțumiți cum au fost si de închiderea spitalului de infecțioase. Ii doresc bube la ur si mîini scurte.Fericire si satisfactie
10
1
Inca se mai tine mizeria asta de adunare satanista?
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272