REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Atenție! De vineri se instituie sens unic pe strada Traian

Atenție! De vineri se instituie sens unic pe strada Traian

Replica API 26 iulie 2019 | 02:09 646

Atenție, șoferi! De azi - vineri, 26 iulie, se instituie sens unic pe strada Traian, dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918 până la intersecția cu strada Prelungirea Traian.

Măsura a fost luată de Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, pentru fluidizarea traficului rutier. Conductorii auto sunt rugați să manifeste atenție în zonă și să respecte semnificația indicatoarelor de circulație.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta este solutia unei probleme pe care tot administratia, din plictiseala si lipsa de perspectiva, a creat-o. Au marit borduri pe un trotuar pe care merg 3 pietoni pe zi iar acum nu mai incap 2 masini in paralel. Si bun, ocolim acum pe Prelungirea Traian, ajungem in semaforul de la gara care tine verde 3 secunde sau ceva. Rezulta cozi interminabile. Din nou, lipsa de perspectiva. Pt 'al inchis la minte de la 20.49, problema nu e pe zi, problema e intervalul 7-9 dimineata si 4-6 seara cand lumea merge spre sau vine de la munca. Frustrarile tale n-au nicio treaba strict in cazul asta
1
0
Despre ce fluidizare erste vorba? Poate numai in mintea fagaboului poate asa isi fluidizeaza singele spre creer.
8
2
Voi vota cu o echipa care va anula aceste prostii. Deja avem un oras inghesuit , aglomerat. Va fi si mai poluat pe anumite zone. Gandirori mari la primarie.
6
3
sa protesteze. Foarte bine fac astia ca va limiteaza plimbatul cu tigaile. In orasul nimeni nu munceste? Bai nene de dimineata pana dimineata toti cocalarii se dau cu rablele. Noaptea in nesimtirea lor le ambaleaza si le tureaza de le sar tablele. Sa nu mai vorbim de droguri si bautura. Nesimtirea nu are limite in orasul asta. Foarte bine face primaria!
10
11
Ati pus borduri noi innalte in loc sa gasiti o solutie sa faceti niste parcari pe strada Traian si acum se parcheaza pe ambele sensuri si vati gandit voi sa faceti un singur sens si de fapt nu o sa schimbe nimic ptr ca se va merge tot pe o singura banda din cauza masinilor parcate pe ambele margini....
9
4
Pentru alegerile locale cautam candidat ce va debloca orasul inclusiv traficul prin piata Ovidiu ce nici Ceao dictatorul,odiosul,comunistul nu a restrictionat-o!
17
3
asta e manevra fina.
8
0
Inca o precizare referitor la comentariul de la 16.31, pe linga ca s-au uscat acei pomi sa vedeti ce ingrijiti sunt adica udati si sapati la radacina. Pentru ce ii mai ingrijesc daca sunt uscati?
6
0
Sa-mi bag pula-n sensul vostru
16
5
Fiecare sens unic mareste circulatia pa strazile alaturate, adica le inghesuie.
28
2
Pe strada Traian s-au uscat aproape toti platanii , magnoliile plantate cu 2 ierni in urma . Au fost plantati in piatra si asfalt , au "functionat " cat au iesit din garantie...!!! ALTII MAI TRAINICI SI MAI FRUMOSI . Treaba
26
0
Niste imbecili. Nu fluidizeaza nimic. Sunt numai niste hoti care vor sa scoata niste studii de trafic in zona.Ca sa elibereze niste autorizatii de costructie .Se fac niste blocuri pe malul portului si le trebuie studiu de trafic reedus. O hotie calificata .
34
1
yaay. prostii mei. va pup. stati in masini da-va drecu. eu merg cu septaru. sarkilor
6
16

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272