REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Atenție! Furtul numerelor de înmatriculare, o nouă ”modă” printre infractori

Atenție! Furtul numerelor de înmatriculare, o nouă ”modă” printre infractori

Victor ROTARU 12 iulie 2023 | 00:00 2544

Românii sunt foarte inventivi, găsind tot felul de metode prin care reușesc să-și mai rotunjească din venituri încercând să fenteze legea. Astfel, Lucian M., angajat la un service auto, s-a gândit să fure numerele de înmatriculare ale unei mașini ce aparținea unui cetățean ucrainean, punându-le la mașina pe care o conducea, asta pentru a nu fi reperat de către oamenii legi și pentru a continua furturile.

Atentie! Furtul numerelor de inmatriculare, o noua ”moda” printre infractoriFoto cu rol ilustrativ 

Totul a început în noaptea dintre 22 și 23 ianuarie 2023, atunci când Lucian M. a sustras plăcuța de înmatriculare montată în fața autovehiculului aparținând lui Vasyl D. care se afla parcat pe strada Adamclisi. În ce-a de-a doua noapte, Lucian M. a sustras plăcuțele de înmatriculare ale autovehiculului aparținând lui Kyrylo S., care se afla parcat pe strada Adamclisi. În noaptea de 09 februarie 2023, în intervalul orar 01:30 – 02:15, Lucian M. utilizând autoturismul marca Volkswagen Touareg care avea montate plăcuțe cu numărul de înmatriculare de la mașina lui Kyrylo S., atribuite altui autoturism, a sustras patru roți ale unui autoturism marca Audi A7, cauzând un prejudiciu în cuantum de aproximativ 2.000 euro. 

La câteva zile de la furturi, la sediul service-ului unde lucra Lucian M. s-au prezentat doi polițiști care i-au solicitat șefului lui Lucian M. să le ofere înregistrările de pe camerele de supraveghere, informându-l că a fost o spargere chiar lângă service-ul acestuia. După ce le-a oferit polițiștilor înregistrările, șeful lui Lucian M. s-a uitat și el la filmări, acolo unde nu a văzut decât o singură persoană, fiind chiar angajatul său, Lucian M, recunoscându-l după petele de ulei de pe haine. 

Atentie! Furtul numerelor de inmatriculare, o noua ”moda” printre infractoriMinută judecătorească 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să-l condamne pe Lucian M. la 1 an și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Sentința nu este definitivă. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Băieții de la Bolt si Uber hai la Vama Veche si Mangalia sa facem bani ca acolo politia doarme sau se plimba dupa gagici si nu au cum sa ne prinda. La Kogalniceanu ne prind imediat ca aia fac treaba si ne amendeaza doar daca avem aplicatia deschisa dar la Vama 2 Mai sunt prea p****i pentru asa ceva.
0
0
Cocalar, mexica, burtos, chel, barba, tatuaje. Ca inteligenta undeva intre kkt si euglena verde. 'Pa Anglea'. Neaparat caruta haudi/bemve. Asta e profilul constanteanului standard de azi.
3
0
Avem o mare problemă cu așa zisă justiție, când se fură. Cine fură un ou, face pușcărie. Cine fură un bou, fapta se prescrie ! O mai fi în vreo țară ca la noi ?
3
0
Obiceiul furtului este predat foarte bine pe scara ierarhica de la conducatorii tarii catre populatia generala.
7
1
se fura orice ,se fura in ...draci!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272