REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ATENŢIE! Grupul ‘Fără botniță’, din ce în ce mai AGRESIV! VIDEO

ATENŢIE! Grupul ‘Fără botniță’, din ce în ce mai AGRESIV! VIDEO

Replica API 21 septembrie 2020 | 00:00 2254

În mediul online, mai precis pe Facebook, s-a creat un grup care se împotrivește cu hotărâre purtării măștii de protecție. Intitulat ”Fără botniță”, în doar 3 luni de zile a ajuns la mai bine de 40000 de membri care propovăduiesc nepurtarea măștii. Aceștia nu numai că se pozează în diferite locuri fără mască, lăudându-se cu actul lor de curaj, dar au organizat chiar manifestații în diferite orașe ale țării pentru a preveni ” viitoare restricții dictatoriale care încalcă drepturile omului”.

Polițiștii au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene la Mangalia

Dacă în general manifestațiile celor care nu suportă masca au fost pașnice, în Mangalia acestea au degenerat, forțele de ordine fiind nevoie să folosească un spray lacrimogen pentru a calma un manifestant mai înfierbântat. Printre părinții nemulțumiți de regulile impuse de autorități și anume, purtarea obligatorie a măștilor de protecție în școli, se numără și elevi. Adunați în fața Primăriei din Mangalia, aceștia au strigat în nenumărate rânduri „Jos masca!”.

La Constanța, prezența a fost ”anemică”

Nici la Constanța nu au lipsit nemulțumiții, aceștia adunându-se în fața primăriei unde s-au mulțumit însă să scandeze pașnic câteva minute fiind apoi goniți de vremea un pic cam rece.

Personalități din România, alături de protestatari

Peste 300 de persoane s-au adunat sâmbătă, 19 septembrie, în Piata Universității din București, pentru a protesta față de măsurile impuse de autorități pentru a combate efectele produse de epidemia sanitară provocată de noul coronavirus. Regizorul Cristi Puiu și actrița Carmen Tanase au fost prezenți la protestul din Piața Universitatii. Aceștia vor să semneze și o petiție pe care vor sa o înainteze ministrului Educației.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E crima, genocid, sa obligi un copil sa stea 6....7 ore cu masca la scoala! Doctorii tac pentru ca si iau salarii babane din covid, gasti ale guvernului la fel, oameni buni, iesiti in strada, nu stati ca oile, o sa vina vremea vand o sa ne penetreze guvernul in fund sub pretextul ca e vel mai bun leac pt covid!
1
4
Ce nu inteleg unii este ca regala e regula. Sunt destui si care considera normal sa scuipe, sa injure, sa loveasca, sa .... Regula este regula unanima. Rebeliunea ta imi incalca mie dreptul, dreptul la sanatate. Cititi ce spunea Eliade despre existenta divinitatii.
6
4
Hai pe ei baietii in albastru ! Unde-i lege nu-i tocmeala. Tara are nevoie de bani la buget. Aplicati legea si sa curga amenzile.
8
6
unde i jandarmeria sa va bage mintile in cap,putorilor!!!!
13
14
Cei fara n au ce cauta printre oamne sa se duca in paduri ca acolo pot fece ce vor Si nici prin spitale Le place sa scuipe in toate partile .In societate rebuie sa respecte pe ceilalti N aveti decat sa va faceti legi in pustiu ca acolo nu deranjati pe nimeni
15
18
ma minunez cata prostie in comentarii! Nu e de mirare ca pentru presedentia tarii, am avut ca optiune de vot, doua persoane cu iq-ul cat al unui copil de 12ani! Nu au voie sa te oblige sa porti botnita! Vrei sa porti, sa te protejezi, esti liber sa o faci!
20
13
despre ce mare epidemie vorbim? numarul mortilor de anul acesta este mult mai mic decat cel de anul trecut
14
14
Astia de mai jos care da-ti cu regulile vostre...sa ne pupati in cur
14
17
Suntem obisnuiti sa nu respectam regulile, sa spunem ca merge si asa. Bine sau rau, are sau nu efecte asupra sanatatii noastre inainte de orice a fost impusa aceasta regula. Astept momentul in care cei in tabara purtatorilor de masca vor da in judecata pe cei care nu le poarta pentru tentativa de omor! Oare o fi posibil? Dar se spune ca se moare cu covid si nu de covid... Divide et impera! Mai trebuie doar sa aflam cine o va face.
12
12
Astia care ridicati mastile in slavi si credeti tot ce vi se toarna in cap sunteti siguri ca asa este???
19
16
cititi comentariile de mai jos si vedeti la ce nivel de sminteala au ajuns oamenii. Ei singuri vor sa fie sclavi
15
13
Fereasca Dzeu . Bah handicapatilor daca traiti intr o societate tre sa respectati niste reguli .Nu va convine , organizati-va in plm in triburi si mutati-va in padure ,acolo puteti sta cu frunza la cur si fara masca .
21
16
organizmul uman nu este identic ,imunitatea e diversa,anticorpii difera ,dar cei care propaga ilegalitati sanitare nu realizeaza ,ei ar trebuii scolarizati la a t i si cand vor scapa au masteratul!
15
2
Cu purtatu mastiilor ca e buna sau rea dar ce pot spune ca politia romana isi cam face de cap cu datu de amenzi.
12
8
Mi-e scarba, sila, de asemenea oameni. Mai invata si copiii conceptele lor cretine.
14
14
se respira mai usor prin "botnita" decity prin scindurile cosciugului .E doar propaganda ruseasca ce fac astia aici .Niste jeguri platite de pesede .
17
13
Scolilele devin incet, incet focare de covid. Masca e necesara. Scoala 12, scoala 29, sc 14 palazu,liceul ovidius, liceul calinescu sunt cateva exemple. Dar sunt si alte scoli si gradinite cu cazuri.
20
8
Acesti oameni nu au capacitate intelectuala sa inteleaga ce se intampla si traiesc in lumea lor limitata!
17
11
Budeanu nu a participat?
7
6
Efectul de turma isi spune cuvintul. Daca se imbolnavesc acesti ipochimeni nici nu ar trebui primiti in spitale.
21
15
Niste idioti isterici ! O planeta intreaga recunoaste pandemia, mii de medici spun ca este f periculos virusul, experti - minti luminate ai instruite din facultati de prestigiu fac eforturi sa gaseasca tratamente si vaccinuri pt a stavili pandemia si la noi, cum altfel, se gasesc cativa cretini care spun ca restul lumii minte. Boii astia ar trebui trecuti pe o lista si daca se imbolnavesc sa li se dea o mare muie. Idiotii au pus o plancarda unui copilas care habar n'are ce inseamna cuvintele scrise acolo. Politia ar trebui sa-i aresteze pe toti cretinii astia.
26
17
ba prostanilor,sa va infectati pe voi si sa stati acasa,nu aveti ce cauta in spitale,deoarece nu exista virusul.Nu si pe noi,care nu dorim asta.Stati dreq fara botnita in casele voastre bouarilor fara botnita,dar si fara bun simt,minte,educatie!
28
18
Daca purtam corect mastile correct si pastram distanta sociala scapam de virus sau aveam cazuri extrem de rare dar mai cum cu abuzatii astia pt salarii mici nu iesiti la proteste sau pt hotii din parlament si din primarii neam de prosti curve si mincinosi
27
14

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920