REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Hoții din Costinești devin din ce în ce mai tupeiști: forțează ușile de la spațiile de cazare! Video

Hoții din Costinești devin din ce în ce mai tupeiști: forțează ușile de la spațiile de cazare! Video

Replica API 21 iulie 2022 | 00:00 2672

Stațiunea Costinești devine pe zi ce trece raiul hoților. Dacă în urmă cu câteva zile aceștia se dădeau drept turiști pentru a studia terenul și a da poate o lovitură, de data aceasta se pare că au prins mai mult tupeu și încearcă direct ușile camerelor pensiunilor, fără nici o frică. Astfel, în noaptea de 17 spre 18 iulie, 2 tineri au dat asaltul la o pensiune în Costinești, încercând ușile și chiar intrând în unele dintre camere, fără a fura însă nimic, un turist reușind să îi alunge din locație.

Proprietarul pensiunii a dorit să tragă un semnal de alarmă împotriva hoților care se pare că devin din ce în ce mai tupeiști, încercând ușile camerelor și nu pare a le păsa de camere de supraveghere care îi filmează. ”Indivizii se vede pe cameră cum forțau ușile, au luat toate ușile la rând. Ei au încercat toate ușile până au ajuns la ultima ușă, unde au auzit zgomot. În acel moment, turiștii au țipat la ei și hoții au fugit. Scopul este să nu se mai repet acest gen de acțiuni. Cel mai mult m-a uimit că erau camere vizibile, și totuși și-au văzut de treabă fără să le pese. Mulți bagă pastila cu ”sunt turist, caut cazare” dar în acest caz nu pot să facă așa ceva. Scopul lor evident era să sustragă anumite bunuri.” a declarat proprietarul pensiunii pentru Replica de Constanța.

Conform declarațiilor aceluiași proprietar, nici acesta nu a alertat poliția, considerând că poliția nu are ce să le facă. Totuși, oamenii legii recomandă tuturor celor care li se întâmplă incidente de acest fel să reclame la cea mai aproapiată secție de poliție.

.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De obicei au de suferit cei care incearca sa se apere de hoti. buba la infractor,cum ti-o iei de la autoritati. Nu e de mirare ca talharii au tupeu. Se simt protejati.
0
0
Era gabi tamas cu colegu in cantonament, au pierdut cheile de la bahus!
1
0
Pulitia isi ia partea.
1
0
gata, pe astia ii prinde repede politia, sa vezi condamnari
1
0
pe linga hotii locali,adica tot costinestiulau venit si drojdia din il,tl,if,b,gj,dj,mh,cl,etc.Pacanelele si drogurile costa,munca e prea grea,asa ca iau casele la rind la praduit!
1
0
din costinesti, drujba, fierastrau circular, 40sticle de vin si un bidon de 15l de benzino-motorina bagase un destept motorina in loc de benzina, si a trebuit sa golesc tot rezervorul si mi-era mila sa o arunc,mai aprindeam gratarul,,nu am recuperat nimic dar m-am rugat sa bea tot vinul si apoi sa taie fiare cu fierastraul ca sa ii sara in mana si apoi sa bage motorina in rezervor sa ii bubuie motorul,sa se duca acasa si sa se faca orfan cu drujba din dotare
0
0
Legati 220 v pe clante in timpul noptii. Ii gasiti prajiti dimineata. Simplu.
1
0
Politia e nani nani
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614