REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ATENȚIE! Încep lucrările pe strada Nicolae Iorga, vor fi RESTRICȚII de CIRCULAȚIE

ATENȚIE! Încep lucrările pe strada Nicolae Iorga, vor fi RESTRICȚII de CIRCULAȚIE

Replica API 7 mai 2021 | 11:43 3078

Primăria Municipiului Constanța informează că sâmbătă, 8 mai, încep lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Nicolae Iorga. Zona carosabilă va fi reconfigurată pentru a fi adaptată măsurilor de resistematizare rutieră. Vor fi amenajate căi de rulare pentru biciclete și zone de parcare.

Astfel, angajații Confort Urban vor interveni sâmbătă cu utilaje pentru decopertarea zonei carosabile pe tronsonul delimitat de strada Panselei și bulevardul Tomis. Se va acționa inclusiv în spațiile destinate parcării autovehiculelor. Intervențiile vor avea loc cu restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00.

Luni, 11 mai și marți, 12 mai, lucrările de frezare a carosabilului se extind pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și bulevardul Mamaia. Lucrările se desfășoară noaptea, pentru a nu îngreuna traficul rutier, circulația autovehiculelor fiind restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, între orele 19:30-06:00.

De miercuri noaptea, încep lucrările de asfaltare, cu restricții totale de trafic rutier între orele 19:30-06:00. Se va utiliza o mixtură asfaltică stabilizată, un material performant care se folosește la infrastructura rutieră cu trafic intens.

Traficul rutier va fi restricționat astfel:

miercuri, 12 mai, nu se va circula pe tronsonul cuprins între strada Panselei și bulevardul Tomis;

joi, 13 mai, nu va fi permisă circulația pe porțiunea delimitată de bulevardul Tomis și strada Maramureș;

vineri, 14 mai, se închide tronsonul delimitat de strada Maramureș și bulevardul Mamaia.

"Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări", transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articolul este sigur copy-paste de prin vreun comunicat iar Fifi e o soferita de genul cu care te trezesti ca e tot timpul pe contrasens. Si in contratimp.
0
0
Tot decoperteaza, nu ar fi bine sa schimbe si conductele subterane, in cazul in care sunt? Sa nubse intample ca pe Tomis , in zona Boema?
1
0
Vrem si sensuri giratorii
0
0
pentru "sofer": Mesajul este preluat de la ConfortUrban sau de la Politia Locala" si este corect; se refera la operatiunea de decopertare, care se face pe o parte sau pe alta a caii de rulare, deci circulatia va fi dirijata pe o parte sau pe alta dupa cum se face decopertarea. De ce trebuie sa fim 'carcotasi' mereu?
3
4
ati dat peste cap orasul cu sensurile unice
16
11

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369