REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
15° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Atenție! Mai multe străzi din cartierul Tomis Nord își schimbă regimul de circulație

Atenție! Mai multe străzi din cartierul Tomis Nord își schimbă regimul de circulație

Andreea CONDURACHE 27 februarie 2024 | 13:31 1859

Traficul rutier va fi reconfigurat pe străzile interioare din perimetrul cuprins între bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Suceava pentru a asigura simultan condiții optime pentru circulația pietonilor pe trotuare și o fluență a traficului.

Atentie! Mai multe strazi din cartierul Tomis Nord isi schimba regimul de circulatie

Astfel, începând cu data de 29 februarie, circulația rutieră se va desfășura astfel:

- aleea dinspre blocul M2, scara A spre blocul P2, scara A, se va institui sens unic, cu același sens de mers;

- aleea dinspre blocul P1, scara A spre blocul M1, scara A, se va institui sens unic, cu același sens de mers;

- aleea dinspre blocul P3, scara A spre blocul M3, scara A, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers;

- aleea dinpre blocul M4, scara A spre blocul CA5, scara B, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers;

- aleea dinspre blocul DT1, scara A spre blocul M4, scara A, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers.

- aleea din parcarea cuprinsă între blocul P2, scara A şi blocul P3, scara A, se va institui sens unic, cu ocolire spre dreapta sensului de mers.

Atentie! Mai multe strazi din cartierul Tomis Nord isi schimba regimul de circulatie

,,Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu cetățenii din zonă, experți în sistematizare rutieră și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ANCA Daca masurile luate erau bune nu apareau atâtea modificari .Bd Ferdinand va aveai patru benzi de circulatie : pe fiecare sens va fi o banda pt autobuze si una pt celelalte mijloace auto. In ultima sedinta primarul a spus ca doreste revenirea la patru benzi de circulatie. Cum sa desfiintezi o banda cand bd a funcționat șase decenii cu patru benzi de circulatie.Practic se reducea capacitatea de circulatie a bulevardului cu 25% . S-au facut atatea modificari in trafic iar apoi acele masuri au fost anulate . Soferii sunt dezorentati de modificarile ce apar si trebuie sa urmărească cu atenție indicatoarele de circulație daca nu vor sa greșească.Afirmatia ca au fost consultati cetatenii este falsă.Dupa dezbaterile din presă sau procesele de judecata Primaria apleaca câteodată urechea la propunerile cetățenilor .
1
0
oras cu circulatia dupa chipul brinzarilor din primarie primele generatii incaltate din neam .
6
0
De abia astept cand o sa vina bizonul cu tupeu de parca e stradra lu masa si se blocheaza strada sa sun la politie sa il arda ca e pe interzis
6
0
De la atâta miros de branza din primărie și confort urban, toți s-au făcut ca știu ce înseamnă sistematizare și circulație! Și uite asa orașul Constanța a ajung o groapa de gunoi și un oraș cu niște cozi infernale! Hira tu ce conduci?Tu ieși pe străzi la orele de vârf? Tu vezi ce dezastru ai făcut tu și echipa ta?oare nu va este rușine! Dar pe tine te interesează doar combinațiile
8
1
Foarte bune sunt aceste masuri. Fara sa faci stanga de pe Lapusneanu, fara parcare pe Lapusneanu, Ferdinand sens unic. Aceste masuri sunt obligatorii pentru un oras care isi doreste o calitate a vietii mai buna.
2
6
De ce nu faceți articole cu in ce hal și ce preturi au pietele din constanta ??? E subiect interzis ???? Nu aveți voie ??? Ia încercați sa deschideți subiectul cu toți politicienii din constanta sa aflam și noi de ce nu le au aranjat asa cum au toate orașele din romania
7
0
Faceți parcare la piață brotacei !! În rest numai minciuni nu va consultați cu nimeni ! Faceți parcări și pe adamclisi aveți loc berechet lăsați stâlpii aia ca nici la Paris n an văzut atâția stâlpi ca pe adamclisi. Faceți consultări adevărate cu locuitorii din zona nu studii manglite și mincinoase ca să cheltuiți banii cu sacu
11
1
Vom ocoli juma de cartier ca sa ajungem de la Geanina la OMV.
6
2
Si plutonier Capsuna
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369