REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ATENȚIE! MUNCITORII încep să NU mai RESPECTE nici o REGULĂ de PROTECȚIE! VIDEO

ATENȚIE! MUNCITORII încep să NU mai RESPECTE nici o REGULĂ de PROTECȚIE! VIDEO

Replica API 22 iulie 2020 | 00:31 1886

În Mamaia Sat, muncitorii care vin să desfunde instalația nu țin cont de nici un fel de măsură de protecție împotriva coronavirusului, lucru care îi îngrozește pe locuitorii din zonă. Astfel, o echipă venită să curețe instalația nu a ținut cont de pandemie, pentru muncitori masca reprezentând doar un accesoriu inutil.

Mamaia Sat este o zonă pe care din ce în ce mai mulți turiști o aleg pentru a-și petrece concediul datorită liniștii de aici. O echipă chemată de locuitorii de aici pentru a desfunda instalația nu a respectat nici cele mai elementare reguli de protecție, spre mirarea și supărarea locuitorilor. Conform spuselor unei femei din cartier: ”Nu se poate așa ceva. Să nu le pese de covid și să vină să desfunde cu mâinile goale fără să se protejeze, nici pe ei dar nici pe noi. Mă îngrozesc oamenii din țara asta care nu respectă nici o regulă. Nu tu măști, nu nimic.”

Vă reamintim că ”Purtarea măștii este una dintre măsurile de prevenire și limitare pentru răspândirea anumitor boli respiratorii, inclusiv cea determinată de noul coronavirus. Cu toate acestea, doar utilizarea unei măști nu este suficientă pentru a asigura un nivel adecvat de protecție și ar trebui adoptate și alte măsuri la fel de relevante. Folosirea măștii trebuie combinată cu igiena adecvată a mâinilor și cu alte măsuri de prevenire și control a transmiterii noului coronavirus de la om la om.

Video 1:

Video 2:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu Andreea,din titlul articolului se intelege ca patroni din constructii le asigura muncitorilor toate conditiile dar astia"muncitori adica",din comoditate nu respecta nici o regula de protectie a munci,ori treaba nu sta cam asa nici in constructii nici la alti patroni unde daca vreun muncitor isi cere drepturile patronul il trimete sa isi caute alt loc de munca pentru ca el nu are nevoie de sindicalisti ci de muncitori disciplinati.
1
1
pana la covid ,poate pati ceva de la nerespectarea regulilor de protectia muncii
1
0
PAI LOCUITORII MIRATI TREBUIAU SA-I TRIMITA ACASA DACA NU AVEAU ECHIPAMENTE DE PROTECTIE .Au asteptat sa le faca treaba si acum se mira . Oricum la noi se face treaba in slapi si bermude .Si nu neaparat pentru ca nu au casti si bocanci
1
0
Sefii nu cheltuiesc bani pe echipamente de protectia muncii adecvate. Apoi,Unde se lucreaza nu au ce cauta alde gura-casca,bagatori de seama ce se pot imbolnavi dracului de alte chestii,cum ar fi un colibacil sau altceva,sa-i apuce cacarea zgomotoasa cu stropi.
3
0
In situatia data nu stiu daca este relevanta masca Covid, mai importanta ar fi fost masca pentru gaze pentru muncitorul care a intrat in acel put. Angajatorul acestuia ce face cu respectarea protectiei muncii dar mai ales protectia pentru viata acelui muncitor si de ce nu si a noastra a tuturor ? ITM -ul unde este ?
2
0
Cluburi, terase, cafenele unde totusi este o adunatura mai mare de oameni sunt deschise, iar nimeni nu poarta si voi faceti un articol despre 2 muncitori care vara in plina caldura vin sa desfunde tevile de canalizare ? Asta e nivelul... cel care a filmat totusi oare avea masca ?
6
0
Ala nu are CASCA, eventual o masca cu filtru pentru gaze periculoase. Lasa dracu de masca covid.
8
0
mare idiot trebuie sa mai fi, sa reclami pe unul care a avenit sa-ti ia rahatul si pe tine sa te frece masca lui.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272