REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

ATENŢIE pe unde vă lăsaţi animalele! Serviciul de ECARISAJ şi-a RELUAT activitatea

ATENŢIE pe unde vă lăsaţi animalele! Serviciul de ECARISAJ şi-a RELUAT activitatea

Replica API 22 iunie 2020 | 00:28 1352

Locuitorii de la malul mării s-au plâns întotdeauna de câinii maidanezi şi de agresivitatea lor. Serviciul Gestionare Animale Abandonate şi-a reluat activitatea de capturare în municipiul Constanța în urma solicitărilor multiple venite din partea constănțenilor.

Programul cu publicul rămâne închis, iar adopțiile și revendicările se vor desfășura în același mod ca și în perioada stării de urgență. Astfel, persoanele care văd pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța sau pe pagina de facebook a municipalității câinii pe care vor să-i adopte, îi pot ridica de la sediul din strada Vârful cu dor nr. 5. Adopția se face cu respectarea unor condiții stricte: după ce au văzut animalul abandonat pe care îl doresc pe site-ul instituției pot trimite poza câinelui pe adresa de email: animale.abandonate@primaria-constanta.ro;

după ce primesc confirmarea din partea angajaților Serviciului Gestionare Animale Abandonate că acel câine este disponibil pentru adopție doritorii pot trimite prin email documentele justificative necesare pentru adopție reprezentând: actul de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor, cartea de identitate și dovada deținerii resurselor financiare necesare pentru îngrijirea animalului.

Persoanele interesate vor fi chemate pentru a ridica animalul

Angajații SGAA vor trimite tot prin email formularele necesare adopției pentru a fi completate, scanate (fotografiate) și trimise pe același email. Persoanele interesate vor fi chemate pentru a ridica animalul.

La preluarea câinilor trebuie să fie respectate normele de distanțare socială, să fie purtate măști și mănuși.

Persoanele care ajung la sediu trebuie să știe că nu vor avea acces în incinta Bazei de supraveghere a câinilor fără stăpân, însă pentru a putea adopta un patruped vor avea parte de tot sprijinul angajaților Serviciului. De asemenea, la preluarea câinilor trebuie să fie respectate normele de distanțare socială, să fie purtate măști și mănuși. Cei care solicită adopția unui câine sunt rugaţi să lase în email și un număr de telefon pentru a fi contactate. Serviciul Gestionare Animale Abandonate poate fi contactat la numărul de telefon 0733.045213.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati iesit la comentarii platite, cainii trebuie sterilizati de proprietari conform legii si cei care abandoneaza trebuie amendati. Prostii selupta cu cainii, victime ale taranoilor. Iar firmele de casa ale administration dac bani greu pe suferinta animalelor in loc sa aplice legea, as faca campania sterilizari gratuite si obligatorii si sa aduce populatia. Astfel problema ar fi rezolvata darnu se doreste rezolvarea ci obtinerea de bani si perpetuarea situatiei.
3
1
iar v au platit hingherii pt articole cu dedicatie
4
0
Ba Mangalia,zona Lidl,gara,e plin de javre care latra toata noaptea.Luati-le si la manusi cu ele!De ce sinteti platiti,sa dormiti?
1
5
Adunatii de pe strazi pt. ca nu mai putem trai.
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212