REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ATENȚIE! Poliția Locală a emis înștiințări pentru zugrăvirea pereților mâzgăliți cu graffiti!

ATENȚIE! Poliția Locală a emis înștiințări pentru zugrăvirea pereților mâzgăliți cu graffiti!

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:04 1019

Mai multe asociații de proprietari din municipiul Constanța au primit înștiințări să igienizeze și să zugrăvească fațadele blocurilor, precum și să curețe perimetrul adiacent blocurilor.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului și disciplinei în construcții împreună cu reprezentanți ai Serviciului de Sprijinire și Îndrumare Asociații de proprietari au acționat pe raza municipiului Constanța pentru igienizarea și zugrăvirea fațadelor și a zidurilor, precum și a perimetrului adiacent imobilelor, eliminarea de graffiti, refacerea gardurilor și a firmelor luminoase, înlocuirea geamurilor și a vitrinelor deteriorate, identificarea problemelor ce țin de colectarea și ridicarea gunoaielor depozitate necorespunzător pe domeniul public, curățarea terenurilor de frunze și crengi, întreținerea, toaletarea și salubrizarea peluzelor/spațiilor verzi și a zonelor cu flori.

În acest sens, au fost emise 126 de înștiințări către persoane fizice/ juridice cu termene pentru remedierea problemelor identificate, conform criteriilor menționate mai sus.

Activitățile se derulează în scopul desfășurării campaniei Curățăm Constanța Noastră.

„Pe această cale facem apel la constănțeni să se alăture demersurilor întreprinse de către Direcția Generală Poliția Locală în ceea ce privește acțiunea de ecologizare desfășurată la nivelul municipiului Constanța și să respecte normele legale în vigoare în ceea ce privește curățenia și protecția mediului. Reamintim numerele de telefon la care cetățenii pot apela cu încredere pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp). Numai împreună putem asigura un mediu curat și sanătos în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Instiintarile nu trebuie sa se dea la victimele distrugerii peretilor cu grafiti.Nu ei le-au vopsit.Ci la autorii care trebuie gasiti .Sa vopsesca ei peretii la loc asa cum a fost.
3
0
DC SEFA SCARI SAPA GRADINA SI PLANTA FLORI, PRIMARIA BAREM DADEA LA TOTI LAVABIL ALB SI ROSU
1
2
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
2
1
linge suge
2
1
Blocul este propietate privata aflat pe o suprafata de teren privata.Nu este domeniu public.
11
2
Mwie locala , sa-i prinda pe aia care se cred pictori , nu sa dea amenzi . Eu dau cu var si dupa vine un bou si mazgaleste si tot eu primesc amenda ca gardienii publice nu sunt in stare sa ii prinda .
13
2
Miscarea rezist nu e bot nu e dide aia doi sunt niste idioti! Rezist inseamna o stare de spirit inseamna ca vrem si noi o tara care sa ne respectam sa nu fim nevoiti sa plecam la munca in diaspora , va spun cu tot respectul si eu tanar va respect pt aportul dumneavoastra si pensia dumneavoastra trebuie onorata dar si noi la 30 de ani deja suntem obositi de drumuri si straini! Toate guvernele fura dar guvernul psd exagereaaza!
5
3
nu pricep,vine politia si imi da amenda pentru ca un ciutan drogat a mazgalit peretele blocului???...locala sa faca bine si sa ii prinda pe ciutanii care mazgalesc tot ce le iese in cale,banci,cosuri de gunoi,stalpi de iluminat,statii de biciclete
17
1
Mari imbecili,ei nu stiu ca asociatiile de proprietari sunt non-profit,deci nu au fonduri,iar pe cheltuieli de proprietari nu pot bagate cheltuielile ? Chiar asa penibili ati ajuns sa incat sa prostiti populatia cu sanctiuni pt fapte care exista de pe vremea de cand eram copil doar pt a strange bani pt campania electorala? Acum poate intelege populatia scopul pt care s-a infiintat politia locala si de ce politia romana nu a fost trecuta in subordinea primariilor!
12
3
Sa plateasca cine a mazgalit. Sa ii prindeti pe ei si sa vopseasca toate blocurile ca arata orasul ca un ghetou din cauza talentului grafic vomitat pe toate fatadele. Aia care se cred viitorul tarii sa vopseasca ca noi am imbatranit si nu ne mai intereseaza.
20
0
Noi cei mai destepti si mai valorosi oameni din tara si de peste hotare daca vreti,avem tot dreptul sa scriem pe orice cladire,poarta,afis,gard tot ce vrem !!! Daca vrem Muie PSD asta scriem,cand vrem Muie Iohannis sau Muie tuturor numai noua nu,asta scriem si nici un politai sau jandarm sa nu se bage,ca e dreptul nostrum traditional deja. Noi suntem viitorul Romaniei,degeaba va holbati ca boii,tampitilor! Zugraviti dupa noi,adica stergeti table ca urmeaza altele,pe table curate,idiotilor! Cunm sa fim noi pedepsiti ca facem ce vrea romanul intelligent,nu pesedist sau pensionar ramolit.
2
14
sa-si vada de treaba lui: nicaieri IN LEGE nu scrie ca eu trebuie sa refac ce strica altul! Daca are dovada ca eu mi-am mazgalit casa, sa faca bine sa o aduca in instanta. Ca orice actiune a lor in sensul asta acolo va ajunge!
16
1
VOTATI FAGADAU - PRIMARU DUMNIEZAU
3
2
Domnu primar mizerabil nea intrebat dak avem bani
10
0
eu cred ca pentru ceea ce fac, au salariile cam mari,nu credeti?
15
1
ce i-as zugravi in pfund pe mamelucii astia de la locala. Lasa ca zilele le sunt numarate. Pica fagabou, le taie si gardienilor publici maioneza.
16
3
dar politia locala face ceva pentru odentificarea si pedepsirea persoanelor care mazgalesc peretii blocurilor?
40
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212