REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ATENȚIE! Polițiștii locali, CONTROALE în Tomis Nord!

ATENȚIE! Polițiștii locali, CONTROALE în Tomis Nord!

Replica API 25 martie 2021 | 23:55 2463

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează permanent pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea infracționalității.

Săptămâna trecută, oamenii legii au intervenit pe raza Serviciului Ordine Publică Nord. Acțiunile au vizat verificarea respectării măsurilor pentru îmbunătățirea activităților de gospodărire și înfrumusețare a municipiului, a măsurilor de protecție individuală, a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a circulației pe drumurile publice, precum și eradicarea comerțului stradal neautorizat în zona piețelor Tomis III, Brotăcei, Cireșica și Tic-Tac.

Au fost verificate 49 de societăți comerciale (săli de jocuri, unități de alimentație publică) și legitimate 88 de persoane, fiind aplicate 79 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 32.090 lei, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali cu atribuții în domeniile ordine publică, circulație rutieră și activitate comercială.

Cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, proferarea de injurii, apelarea la mila publicului, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public.

Două persoane care apelau la mila publicului au fost predate reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, în vederea reintegrării acestora în societate.

De asemenea, polițiștii locali au acționat și în zonele aglomerate, precum stațiile CT BUS, mijloacele de transport public în comun, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai latrati latrailor luati pozitie in fata abuzurilor ATI INTELES
0
1
Politie locala...toti ciobani fara 12 clase...toti paznici au ajuns asa zisi politisti..desfiintati pol locala ca fac de rusine Politia Romana.Cel mult gardieni sa fie numiti ,nicidecum politisti leprele astea
5
0
Aceste controale daca se fac pe bune si nu de ochii lumii sunt bine venite,numai asa se pot pune multe nereguli pe un fagas sanatos,dar sa se faca cu mare responsabilitate,la obiect si fara retineri,toti trebuie sa respecte legea,daca vrem sa traim intrun oras civilizat si nu infectat de gunoaiele macabre ce isi fac veacul prin zonele aglomerate,politia sasi reintre in atributiuni serioasa fara gainarii de prinderea babelor cu stevie si cu televiziunea dupa ei,ca ce actiune importanta desfasoara,.Sa abordeze actiuni stringente si la obiect,fara menajamente pentru nimeni.
2
1
Cand se va renuntai in presa scrisa si tv la termenul "oamenii legi" care inlocuieste "politistii"? Nu stiu cine l-a inventat dar suna urat. Si cu atat mai putin se potriveste politiei locale.
3
0
Ar trebui sa sanctioneze si Polarisul, plin de gunoaie prin zona pubelelor. Multe sunt pline si le plimba vantul
2
1
Nu vor fi desfiintate politiile locale. Vor fi instrumentele cu care "autoritatile" locale votate de noi ne vor impune "parerile" lor despre diferite probleme cum ar fi carantina abuziva, pedepsirea agentilor economici din alte partide decat ale alesilor locali, protectia anumitor persoane prietene sau chiar spionarea nevestelor cum facuse un primar de la Iasi azi cu probleme de justitie. Slabe sperante sa traim normal. Vremurile se schimba in rau. Si nu numai in romanika. Ciocu mic dragilor. Cel putin 30 de ani de acum incolo. Trist...
6
1
Cam multe structuri de represiune asupra contribabilului.Ori nationala ori locala una trebuie desfiintata caci se suprapun activitati sunt bugetofage daca mai socotesti si jandarmeria ajung sa se pedepseasca intre ei asa multi sunt.Ce romanul nu are simt civic, plecati de la premisa ca ci toti sunt infractori?Atunci punti la fiecare tivil un insotitor cu pusca in coaste!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272