REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Atenție, se oprește apa în zona Centrală

Atenție, se oprește apa în zona Centrală

Victor ROTARU 18 iulie 2023 | 15:28 1052

Pentru remedierea unei avarii la nivelul rețelei de distribuție de pe I.Gh. Duca, din municipiul Constanța, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, de miercuri - 19 iulie, ora 23.00, până joi - 20 iulie 2023, ora 14.00. 

Atentie, se opreste apa in zona Centrala

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din zona Centrală, perimetrul delimitat de str. Călărași – I.Gh. Duca – Avram Iancu – bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bd. Tomis – Călărași, și punctele termice aferente.

În același timp, se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone:
•    Peninsulă – Piața Ovidiu;
•    str. Mircea cel Bătrân (tronsonul cuprins de str. Decebal și Piața Ovidiu);
•    perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari - Artileriei - Mihai Viteazu - Topraisar - I. Gh. Duca - Castanilor - Ion Lahovari.  

„Pentru executarea lucrărilor se impune sistarea furnizării apei pe conducta magistrală DN 800 Port; din cauza diametrului mare al acesteia, perioada de timp de care este nevoie pentru golirea, iar ulterior intrarea sistemului în presiune și reluarea furnizării de apă este de aproximativ 8 ore, la care se adaugă timpul efectiv pentru realizarea operațiunilor de remediere a avariei.  

Ținând cont de timpul necesar pentru realizarea tuturor manevrelor care trebuie efectuate, lucrările se vor desfășura pe timpul nopții pentru a reduce disconfortul produs consumatorilor din zonele afectate, cu atât mai mult în această perioadă caniculară, astfel încât în cursul dimineții să se înceapă încărcarea rețelei.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.” au transmis reprezentanții RAJA. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa de bine au facut ultima reparatie iNcat dupa o saptamana stam iar 2 zile fara apa. Pe incompetentii astia nu ii verifica nimeni , ca isi bat joc de populatie ? De fapt nu are cine, mos teaca este in concediu, epuizat de vizita la DNA.
6
0
RAJA CONSTANTA, veniti sa luati molozul din gardul Cimitirului Uman de pe strada Baba Novac ? Ati construit Statia de pompare si ati pus molozul in gardul cimitirului. Ati construit conducta de canalizare de la blocurile BN la statie si ati pus molozul in gardul cimitirului. Ati construit conducta de canalizare din noul cartier Anadalchioi la statia de pompare si ati depus molozul in gardul cimitirului. Nu va este rusine de Constanta si de constanteni ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468