REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

ATENȚIE! SENS UNIC pe o arteră intens circulată a Constanței!

ATENȚIE! SENS UNIC pe o arteră intens circulată a Constanței!

Replica API 24 iulie 2019 | 01:33 468

Municipiului Constanța se „umple” de străzi cu sens unic. Cea mai recentă decizie luată de administrația publică locală vizează o arteră intens circulată a municipiului. Este vorba despre strada Traian, iar restricționarea traficului intră în vigoare de vineri, 26 iulie a.c..

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, sensul unic pe strada Traian se instituie dinspre dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918 până la intersecția cu strada Prelungirea Traian.

„Măsura a fost luată de Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, pentru fluidizarea traficului rutier și va intra în vigoare vineri, 26 iulie 2019.

Conductorii auto sunt rugați să manifeste atenție în zonă și să respecte semnificația indicatoarelor”, au transmis reprezentanții municipalității.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
STR TRAIAN ERA AGLOMERATA CAND VENEAU PEARINTII SA.SI IA COPIII DE LA SCOALA ATAT, NU ERA AGLOMERATA SE MERGEA FOARTE BINE, DE VINA E MATA CARE A VOTAT DE 5 ORI SI NU TE-A AVORTAT
4
1
Foarte multi cocalari si manelisti suparati pe aici. Oridinea si disciplina ii omoara pe nesimtiti. In sfarsit se face ceva bun in orasul asta.
4
2
"MASURA LUATA PENTRU FLUIDIZAREA TRAFICULUI", trafic care nu avea nevoie de fluidizare pana sa puna borduri pana la genunchi si stalpisori, fara a crea alte locuri de parcare.
7
2
Te racorim noi la locale!
9
3
sa mute si sensul guratoriu de pe traian poarta 4
3
0
In ce tari civilizate ati vazut tigania de la noi? Unde in occident masisinile stau cocotate pe trotuar? In ce tara se circula cu viteza mai mare de 30 de km in zone rezidentiale? Cand invatam ca trebuie sa ne respectam unii pe ceilalti? Sa fim noi buricul pamantului iar cei din europa civilizata niste imbecili? Ati vazut acolo mizeria si haosul urbanistic pe care unii le imbratiseaza? Chiar vreti sa ajungem un oras de nebuni unde fiecare face ce vrea?
9
4
Era singura strada catre centru catre care se putea circula. Primaria are de gand sa elimine circulatia auto in toata Constanta, cu exceptia autobuzelor. In cativa ani o sa ne oblige sa vindem masinile si sa ne luam trotinete. Asa se intampla cand votati cu chilotii in loc sa va folositi creierul. Acum ... faceti miscare idiotilor. A inceput cu parcarile, continua cu strazile, urmeaza impozite enorme pe masini... Cascari ochii, boilor, la urmatoarele alegeri...
12
4
Este special facut pentru chiriasi de lux al blocului ANL. Unde stau numai pilele si cunostiintele . Toti au case peste case si terenuri dar stau mokka la ANL. Ii deranja aglomeratia.
8
0
Ce oras , ce oamenii ....bine ca nu toata Romania , are orase precum Constanta. Asta este un oras , unde trebuie bagata armata pe strada si terminat cu smechereala si tigania , in care se afla.
16
0
Cretinule, scopul tau in viata este chitaitul tigaii. Ma-ta in loc sa te avorteze te-a lasat dezlegat in online. Pe sosea arati ca un rahat iesit dintr-un colon constipat. Din cauza voastra boule se iau masurile astea. Nu te poti caca fara masina imbecilule. Va drogati beti si ambalati toate rablele pe bulevarde in miez de noapte. Sictir cocalarule.
12
2
3 ani ati urlat in Piata Victoriei ca vreti o tara ca n afara. Cand se apuca omul sa schimbe cate ceva, sa va deranjeze confortul de a nu avea masina in scara de bloc sar toti civilizatii. neam de ipocriti o sa ramaneti niste inapoiati in toata istoria. Va meritati soarta. Nu exista dram de ratiune in creierul vostru insipid. Toti cu troaca, bemveul e viata mea sa moara mama, mananc si ma cac in el.Prostilor.
14
7
Care este ratiunea? Din cauza unor dobitoci care parcheaza in zona intersectiei Traian cu 1 Decemrie, adica neregulamentar, si din cauza carora se creaza ambuteiaje? Asta se rezolva cu un agent in zona si ridicat masini parcate neregulamentar. Circul destul de des la ora 16-17 si aceasta este cauza ambuteiajelor. Daca s ar interzice virajul la stanga din parcarea bancii ar fi si mai bine. Deci solutii exista. O alta problema pe care trebuie sa o rezolve politia locala este blocarea pistei de biciclete din mamaia pe care fiecare face ce vrea. Umbrele de soare ale vanzatorilor ambulanti!!!
10
0
Sa o footi pe ma-ta-n gura cu sensurile tale unice.Care ma-ta?Aia hoata cu 5 buletine de vot.Te umplem cu plangeri la DANA!
14
9
sa ma fut in turistii tai de si sa i dam la muie lu mata in gura si sa i iasa pe cur..asa tot in sens unic. ti ai dracu de prapaditi! e oras, bine ce dracu a mai rams din el.dute in jungla daca vrei aer curat si liniste! asa ca hai sictir.o sa ajungem sa facem din tomis nord pana in palas 2 zile ..bleaaah
7
12
Traficul in oras este infernal. Masurile luate vor diminua poluarea in special cea fonica. Daca strada Traian devine strada cu sens unic pe Bd. Ferdinand se va circula in curand tot pe sens unic. Este logic si sanatos. Vor injura multi dar sanatatea populatiei din zona si nu numai este mult mai importanta. Trebuie sa devenim un oras civilizat cu adevarat turistic.
18
15
Pt.16:23 mancane_ai handicapu di jos
3
16
Cand ati pus bordurile pe strada Traian trebuia sa va ganditi sa faceti si parcari....
22
2
semafoarele pokemonilor!!!!handicapatii dracului care sunteti!!!!!!!!!!!!!
22
3
machidon ... no brain
23
7
hey salutare. sunt eu primarul idiot. mascariciu e in cusca. a ramas idiotul. pai nu fac eu sensuri unice? fluidizam ca brasovul. sa vezi ce fain facem orasul. inchid ochii si unde am pus degetul o facem sens unic. gata. prostii mei. ramaneti in trafic. am auzit ca semafoarele sincronizate e mana diavolului. are cip cu 666 in el si asa controleaza mintea semaforului. nu pun asa ceva. nu nuuu...eu si tot neamul meu de branzari, suntem atat de prosti, ca daca ne zice cineva ca si-a luat televizor color, o sa il intrebam ce culoare. asa sunt eu si tot neamu meu
33
5
Strada Traian trebuia sa ramana asa cum este acum. Circulatia in ambele sensuri debloca circulatia de bd. ferdinand.
36
5
Daca ar gandii ar fi ok ... Dar mai rau fac incercand sa faca mai bn ... Aia e
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218