REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ATENȚIE! Sensul giratoriu de la podul de la Doraly a fost montat

ATENȚIE! Sensul giratoriu de la podul de la Doraly a fost montat

Replica API 11 decembrie 2017 | 00:05 435

Lucrările la sensul giratoriu de pe Șoseaua Mangaliei, de la podul din zona Doraly sunt aproape de finalizare. Sâmbătă, 9 decembrie a.c., sensul giratoriu a fost montat cu elemente provizorii. De asemenea, a fost lățită banda de sens dinspre B-dul Aurel Vlaicu și au fost realizate alveolele pentru stațiile mijloacelor de transport în comun.

Deși sensul giratoriu abia a fost realizat, deja au apărut voci care susțin că măsura nu va face decât să îngreuneze traficul, în special în timpul verii, când drumul spre partea de sud a litoralului este luat cu asalt de turiști.

F.B.

Sursă foto: Info Trafic jud. Constanța, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bun-nebun sensul,spaga-nespaga, cu Lidl,fara Lidl,era super aglomerat mai ales pe sensul de intrare in oras pana la giratoriul de la Cumpana?Era.
0
4
politia ce pazeste sensul nu vede ca au facut o tampenie de sens? Am trecut de dimineata eu dinspre Mangalia pe banda a 2-a iar pe banda 1 era un autobuz in sens este imposibil sa inaintezi daca ai un autobuz in dreapta, locul este foarte ingust la iesirea din sens, pur si simplu autobuzul trebuie sa opreasca in sens ca sa iasa mai intai cei de pe banda 2, bataie de joc, sa vezi accidente, ca parca nu erau destule in zona Dorally; cum sa faci sens giratoriu intre un semafor si o trecere de pietoni pe o distanta scurta? De la sens pana la trecerea de pietoni sunt cativa metri, blocaj total.
2
0
Cei care coboara de pe pod nu au trecere de pietoni si aia sunt cei care omoara traficul acolo blocand intrarea in sens a celor care se indreapta spre Palas
2
0
si pentru ca a fost angajat la primarie SPECIALISTUL DOGARU, o sa vedeti ce nu a vazut Parisul
3
0
D.p.d.v. circulatie sensul girator este cea mai mare tampenie! Nici nu incape vorba de fluidizarea circulatiei poate doar de formarea unor cozi aiurea!
2
0
Doar ce am trecut prin zona si e jale!!!! Pe sensul spre gara e o coada imensa din cauza acestui rahat de sens. Rusine primaria Constanta !!!!!!
4
0
E o tampenie sensu ala acolo.doar accidente se vor inregistra nici decum fluidizare.cand e vb de un jmecher cu pile care deschide magazin se faciliteaza orice posibila intrare in incinta lui cand e vorba sa se faca ceva pt locuitorii orasului dureaza mult si bine ca exemplu podu de la butelii
3
0
moarte spagarilor din primariile din tot judetul si din toata tara!!!
13
0
Satul de sensuriG satul orasu de sensuri. La cora br pod buteli cand rezolvati aglomeratia de la sc8
6
0
Nu stiu prin ce orase ai umblat tu, dar sigur ai fost cu gandul! Niciunde nu ai pe o distanta atat de scurte atatea sensuri giratorii si semafoare. Deja e ingrozitor pentru ca benzile sunt inguste in multe sensuri si curbe din oras. Nu exista viziune si nici logica la primarie!
11
1
MULTUMIM MR FAGADAU. NOI CEI DIN KM5 O SA VA VOTAM. CAND TREBUIA SA FACETI SENS PENTRU A INTRA IN CARTIER DISPRE ORAS ATI SPUS CA NU SE POATE. PENTRU LIDL SE POATE. MIROASE AAAA SPAGA?
16
2
constanta nu are inca suficiente sensuri giratorii, insa prezenta lor ii deranjeaza oricum pe taranii analfabeti care se exprima pe-aici. nu mai aveti pe unde sa va turati bmw-urile din anii 90, aduse de samsari de la batranicile din germania, gentlemanilor? p.s. daca o sa va scoateti capul din cur vreodata si veti pasi in orasele civilizate din vest, veti observa, printre altele, nenumarate giratorii si suprainaltari ale carosabilului la toate trecerile de pietoni, astfel incat tartanul de la volan sa incetineasca fortat. asa ca mai lasati-ma cu suferinta turistilor si fiti atenti la volan !
6
17
bravo Fagaduiala ai blocat total soseua Mangaliei in interesul unui cacat de magazin gustoasai spaga
16
3
Sensuri incurca traficu si orasu. Ct orasu sensurilor asa zice turisti
13
7
Sensuri sunt necesare in tot orasul
6
19
Si-a tras cineva o spaguta mica de la magazinul care se deschide in curand?Eu asa cred
21
2
nu era necesar acest sens.
22
4
Construirea unui sens giratoriu in fata unui pasaj denivelat cu caile de acces aferente depaseste orice logica.
31
4
Am trecut azi prin acest sens. O problema deosebita e in sensul intrarii in oras dinspre Mangalia. La iesirea din sens, benzile fiind foarte inguste, troneaza o bordura foarte inalta care impiedica eventula intentie de a feri un dobitoc care "taie" sensul asa cum fac peste 50% dintre soferi.
35
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108