REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Atenție, șoferi! 3 străzi din Constanța devin cu sens unic!

Atenție, șoferi! 3 străzi din Constanța devin cu sens unic!

Replica API 4 aprilie 2021 | 00:00 5715

Începând de marți, 6 aprilie, 3 străzi din Constanța vor deveni artere rutiere cu sens unic. Pentru resistematizarea rutieră în zona centrală a orașului care are ca scop decongestionarea traficului rutier vor fi impuse noi reguli.

Vor fi impuse noi reguli pe următoare străzi:

- strada Nicolae Iorga devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre bulevardul Mamaia;

- strada Ion Rațiu devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre bulevardul Tomis;

- strada Poporului devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Tomis spre strada Mihai Viteazu.

Aplicarea acestor măsuri va asigura fluidizarea traficului rutier din zonele intens circulate și implicit, reducerea poluării. Se va evita blocarea circulației rutiere în intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 30 „Gheorghe Țițeica”. Traficul rutier va fi fluidizat la intersecția străzii Poporului cu bulevardul Tomis, prin interzicerea virajului la stânga. De asemenea, se va reduce ambuteiajul format la intersecția străzii Ion Rațiu cu bulevardul Mamaia și strada Mircea cel Bătrân, prin crearea a 2 benzi cu sens unic pe fiecare arteră rutieră.

Prin instituirea regimului de sens unic, oprirea autovehiculelor va fi interzisă pe toate cele 3 străzi, însă Primăria Constanța lucrează la un proiect care presupune crearea de noi spații de parcare pe străzile adiacente situate în zona delimitată de străzile Ion Rațiu, Soveja, Poporului, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Mamaia. Conform proiectului, se va putea parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulația rutieră să fie obstrucționată.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da nu mai bine primaria face intii parcarile si dupa aia interzice parcarea? valabil si pe lapusneanu.
3
0
pe str M Eminescu cand va fi sens unic? E infernal
3
4
Daca stiai regulamentul rutier ai fi stiut ca ambulantele-politia si pompierii sunt exceptati de la aceste reguli
4
4
Salvarile pe unde vor intra la spital daca Iorga e cu sens unic dinspre Lapusneanu spre Mamaia?????!!
4
4
Nebunilor,sensuri unice pe drumurile secundare ,nu pe cele principale.
4
4
CE NU STIE INCA CEI DE LA CONFORT URBAR ESTE CA TREBUIE MONTAT SEMAFOR MAMAIA CU NICOLAE IORGA ! O SA FIE FLUXUL DE MASINI PREA MARE PE NICOLAE IORGA SPRE MAMAIA SI MASINILE DE PE AMBELE BENZI VOR DORI SA VIREZE LA STANGA, CAND O SA SE DE-A DRUMUL LA SEMAFORUL DE LA SPITAL COADA VA AJUNGE PANA PE MARAMURES !
8
1
Clujul e la munte, in occident nu sunt sensuri unice pe strazile principale, orasul constanta e paralizat...astea nici macar nu sunt glume, sunt minciuni.
12
4
Sper ca acum votantii tai sunt fericiti , si chiar daca nu sunt ...isi merita soarta ! Hai si cu noul regulament de parcari , ca sa fie treaba buna , T-ai draq' de simpatici.
16
6
Opriti nebunul de la primarie ! Tot orasul e paralizat de fanteziile acestui incompetent. Peste o luna, orasul si Mamaia vor fi aglomerate de mii de masini ale turistilor, nebunul a inceput sa sape peste tot si sunt blocaje. Scapam orasul de oligofren !
21
12
cum vor ajunge salvarile de pe Tomis la spital acum.
19
6
In orasele mari din vest semafoarele sint sincronizate iar bulevardele nu sint cu sens unic. Nici macar strazile principale nu sint cu sens unic, doar cele secundare.
19
8
iei taxi pt spital.vad ca nu te duce capul
7
16
sensurile unice si sensul giratoriu la intersectii , sunt solutia. Ca in tarile civilizate din vest. Nu-i mai ascultati pe toti marlanii , veniti din fundul tarii de pe ulita.
22
16
Dragi tovarasi de la primarie faceti sens unic si pe strada Frunzelor din Coiciu ca ne-au disperat astia, zici ca-i formula unu! Nu poti sa-ti iei ceva din masina ca trec cu o viteza foarte mare pentru un cartier!!!!
13
16
Marti trei ceasuri
18
1
Ati facut rahatul praf!
32
9
Si ca sa ajung la spital de pe Tomis, cum fac ?
29
9
Trag astia la sensuri unice zici ca suntem Singapore. Chiar, de ce nu se face metrou si la noi? daca se face la cluj la munte sigur se poate face si la ses mai ieftin
32
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218