REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ATENŢIE, şoferi! Alţi doi indivizi s-au ales cu dosare penale după ce au prezentat poliţiştilor adeverinţe false

ATENŢIE, şoferi! Alţi doi indivizi s-au ales cu dosare penale după ce au prezentat poliţiştilor adeverinţe false

Replica API 24 aprilie 2020 | 17:23 26872

Românii continuă să sfideze măsurile impuse de autorităţi pentru prevenirea infecţiei cu coronavirus. În special, şoferii, care mint în declaraţiile pe propria răspundere ori care prezintă adeverinţe de a angajator false, fără să ţină cont că ar putea fi sancţionaţi grav pentru fapta lor. Doi indivizi din Constanţa s-au ales cu dosare penale pentru fals în declaraţii.

La data de 23 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța au identificat un bărbat, de 59 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța.

Bărbatul în cauză le-a prezentat forțelor de ordine o adeverință permanentă eliberată de o societate comercială, însă în urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu figurează cu contract de muncă la societatea în cauză.

La data de 23 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus o autoutilitară pe strada Haltei din comuna Valu lui Traian.

Bărbatul în cauză le-a prezentat polițiștilor o adeverință permanentă eliberată de o societate comercială, însă în urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu figurează cu contract de muncă la societatea în cauză.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DOMNILOR dar in situatia mea ca nu a apucat sefu sa-mi faca acte de angsjare cu pandemia asta, cum fac ?Nu e corect sa primesc o foaie de angajare cu semnatura si stampila pana la elucidarea acestui virus
0
0
Din cate stiu eu adeverintele respective trebuiesc stampilate ... daca firma respectiva nu are stampila pierduta atunci e simpla treaba ....munca la negru ...la bulau cu domn patron
3
2
Individul asta se plimba fara nici o problema prin MURFATLAR . Grav este ca , conduce sub influenta drogurilor . Poate ca politisti de la locala il vor opri la un moment dat sau politisti de la MAI si ii vor intocmi dosar penal . Pana nu omoara pe careva nevinovat . Turculet Daniel se numeste individu . Asta ca un pont pentru politisti .
18
6
Papagali... De doi lei. Cred ei ca-s mai presus de ceilalti...
16
7
Si la Cobadin Locala ce face,au dat vreo amenda la O.M 3 ca astea sparg seminte,zici ca e punct turistic in localitate.
10
2
Asta pentru ca respectivii sunt angajati la negru. Tampitii aia de patroni le-au eliberat adeverintele fiindca oamenii aia chiar lucreaza la ei chiar daca nu au contracte de munca inregistrate. Nu le-a trecut prin cap ca cineva va verifica asta. Asa ca nu amaratilor alora trebuie sa le faceti dosare penale ci angajatorilor.
58
12
dragi romani, stati acasa, stati in plm acasa, ca sa pot fura repede si bine, animale proaste.
31
24

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272