REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ATENŢIE, şoferi! AMENZI usturătoare dacă PARCAŢI pe locurile celor cu HANDICAP

ATENŢIE, şoferi! AMENZI usturătoare dacă PARCAŢI pe locurile celor cu HANDICAP

Replica API 26 iulie 2020 | 22:59 1478

Amenzile pentru cei care parchează fără drept pe locurile rezervate persoanelor cu handicap cresc considerabil începând de sâmbătă.

”Conform Legii nr. 145 din 22 iulie 2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap se sancţionează cu amendă de la 2.000 de lei la 10.000 de lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”, a transmis Poliţia Română.

Constatarea contravenției și aplicarea amenzii contravenționale se fac de către agenții de circulație sau de către personalul de control cu atribuții în acest sens.

Legea nr. 145 din 2020 a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 648 din 22 iulie 2020 și intră în vigoare de mâine, 25 iulie 2020.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numarul smecherului este COX un mercedes negru la parcarea din p6 parcarea noua vizavi de tren , apropo politia locala trece dar se face ca nu il vede . zilele trecute era un om cu carje cobora dintr o masina bineteles era parcata in alt loc ca acolo este COX smenarul .... politia locala doarme fratilor si ii e frica !!!
1
0
E o poza trucata.La fel si clipul acela vechi cu Basescu atunci cand palmuieste un copil.Nici Dragnea nu are helipad si teren de baschet in curte iar fi'su are echipa de fotbal din bani munciti.Ehee,daca privesti mai bine,Skoda aia este in aer...Cam asa cred ca s-ar scuza dna director.
0
0
De ce ti-e frica nu scapi, te alerg, te prind, te spart la buci, handicapatule
1
0
CT26BTS, Skoda Octavia Tour din imagine, este a Bancii Transilvania, Sucursala Judeteana Constanta. Sa fie o intamplare sau o realitate crunta problema parcarii acestei masini pe locuri destinate handicapatilor? Doamna Director Mihaela Ichim ce parere are?
2
1
Plasarea locurilor penru cei cu handicap ar trebui facuta in maxima apropiere a intrarilor in institutii,magazine si alte incinte. De asemenea,este cunoscut faptul ca numarul celor cu handicap dar si cu posibilitati de a fi posesori de mijolace de locomotie, ,,masina,alte mijloace'' este relativ redus. Asadar,ar fi logic ca ,,locurile din fata'' sa fie pentru acele persoane,traseul clar delimitat si sa nu ramana spatii si asa insuficiente pentru restul. Respectul fata de cei cu probleme, nu trebuie sa inlature respectul pentru ceilalti.
4
0
veniti in p6 parcare ptr loc cu handicap si este mereu ocupata de mari smenari cu bengoasele lor , de politia locala doarme sau ii e frica . exact in parcarea de pe martisorului la fosta linia tramvai . parcarea noua ...
7
3
pai trebuie sa verificati zilnic camerele de supraveghere din parcarile acestor malluri sau supermarketuri si le trimiteti amenda in plic acasa
8
3
Sa vad cum o sa-i amendati pe aia cu cefe late si tatuati, sau pe aia care o sa va arate legitimatia de parlamentar. Sa va vad!
18
1
Credeti ca Germanii sau alte Natii din vest sunt ei asa educati si civilizati din proprie intiativa , Nu !!! Legile dure care sunt aplicate de catre politie ii face cetateni onesti !
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272