REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Atenție, șoferi! Pe strada Unirii se circulă într-un singur sens!

Atenție, șoferi! Pe strada Unirii se circulă într-un singur sens!

Replica API 11 octombrie 2019 | 01:52 599

Începând de joi, 10 octombrie a.c. strada Unirii devine arteră rutieră cu sens unic, dinspre strada Ion Rațiu până în strada Zorelelor. Măsura a fost luată pentru fluidizarea circulației în cartierul Faleză Nord.

Între timp, pentru continuarea reabilitării carosabilului și trotuarelor, SC Confort Urban a închis ieri strada Unirii pe tronsonul cuprins între străzile Ion Rațiu și Războieni pentru frezare și asfaltare. După finalizarea lucrările de asfaltare, de sâmbătă, pe strada Unirii se va circula pe o bandă în sensul de mers amintit, iar pe stânga și dreapta se va putea parca.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Treburi facute anapoda,degeaba vorbim noi aici hai sa ne strangem sa intram peste escroc sa is dea demisia
2
0
makidoancele se fut in draci,,,prefera negrii
4
0
cand o sa va vina vremea o sa te lnpuscam primul...neam de femei curve si oameni hoti makidoni
3
0
Kokalari daca nu va plac sensuri unice mutati va inapoi la tara de unde ati venit . ca acolo puteti merge pe ulitza cum vi se scoala. Neam de secaturi hoti si koorve . Degenerati.
4
7
Pe tronsonul delimitat de desteptii astia sunt 2 scoli generale, ai caror copii, majoritatea locuiesc in Faleza Nord, cum naiba sa ii duci dimineata, cand trebuie sa iesi in Bld Mamaia, prinzi 2 semafoare la Delfinariu ai cel de la Ion Ratiu, dupa care trebuie sa intorci pe sens invers, intri pe Turda si mergi pe Unirii im sensul dat de ei... Ma intreb cine draq ia deciziile astea... Viorica probabil sau alti mai proati ca ea. Oricum din partea mea M..E la toata primaria!
21
4
Mai lasati si voi troacele acasa. Ati poluat destul cu tigaile aduse din Bulgaria. Era o nebunie pe Unirii. Nu se mai putea sta in casa. Introduceti sensuri unice in toata Constanta si reduceti viteza la 30 de km in zonele rezidentiale.
14
11
poate ne spune si ciobanul de la hagilarea, mr.babu daca ma-sa acasa la hoara avea sensuri unice. Si poate isi baga stilpii aia de pe trotuare in gura idioatei cu care e insurat ca sa tina proasta gura inchisa sa nu i se mai spuna baloasa printre notari
14
8
priviti ce este pe bdul Mamaia pe sensul de mers catre centru...! sunt trei strazi cu acelasi sens: Pescarilor , Unirii si Mamaia... ce dracu sa-i ceri acestui impostor cu freza de ginere mort si fatza de tzaranoi din Beidaud , fost vice sub mascariciul dereglat psihic , dar votat de prostii foarte multi din acest oras infect.
25
1
mult va mai trebuit
4
10
la beidaud cite sensuri unice sunt?
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272