REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Atentie, șoferi! POLIŢIA LOCALĂ e cu ochii pe voi

Atentie, șoferi! POLIŢIA LOCALĂ e cu ochii pe voi

Replica API 16 februarie 2021 | 23:05 1696

Şoferii constănţeni continuă să încalce regulile zilnic. De la 1 ianuarie şi până în prezent, adică în decursul unei luni şi jumătate, nu mai puţin de 470 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de Poliţia Locală pentru oprire şi staţionare neregulamentară, dar şi pentru parcare pe locurile special amenajate pentru persoanele cu handicap.

Sancţiuni în valoare de 171.890 de lei

Constănțenii continuă să staționeze în locuri în care acest lucru nu este permis, chiar dacă sancțiunile nu sunt tocmai de neglijat şi riscă să rămână chiar şi fără mașină o perioadă. Polițiștii locali desfășoară frecvent acțiuni pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, iar şoferii prinşi că încalcă regulile sunt nevoiţi să scoată bani frumoşi din buzunare pentru a achita “datoriile”. 471 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de Poliţia Locală pentru oprire şi staţionare neregulamentară, dar şi pentru parcare pe locurile special amenajate pentru persoanele cu handicap, de la începutul anului şi până în prezent. În total, conducătorii auto din municipiu trebuie să scoată din buzunar 171.890 de lei, sumă ce reprezintă întreaga valoare a sancţiunilor. Pe lângă amenzi, şoferii au mai primit “cadou” şi un total de 919 puncte penalizare.

57 de autovehicule săltate

Şoferii mai puţin norocoşi s-au trezit, pe lângă amenzi şi puncte penalizare, şi cu maşinile săltate de către poliţiştii locali. În decursul acestei luni şi jumătate, 57 de autovehicule au fost ridicate de către autorităţile locale şi transportate în parcul auto de pe strada Caraiman. Poliția Locală recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere, pentru a evita sancționarea și chiar ridicarea autovehiculelor. “Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să se ne semnaleze în continuare probleme întâlnite la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desfiintati localii!O adunatura de puturosi, analfabeti si obezi!La Cernavoda fac taxi cu Dusterul!In timpul serviciului fac cumparaturi pentru acasa din Penny,sefii pleznesc de umflati ce sunt!
7
0
Civilizatie, ordine, curatenie se realizeaza numai de frica prin amenzi asa cum se procedeaza in orice tara din UE
4
1
Primaria sa faca locuri de parcare si dupa aia sa dea amenzi. Tembelii de la primarie in frunte cu Chitac si Consiliul Local nu au facut nimic de cand s-au instalat in functie.Sunt complicii lui Mazare Fagabou
5
3
Statia masinii 5B din fata BCR e mereu ocupata de masini! La gel statia 51 din gata restaurantului KonaK! Cand vtei sa cobori din 51 trebuoe sa sari masonole de pe trotuar. Nu stiu daca in ultimele 2-3 luni am vazut 3 echipaje fe la Locala ! Cam asta e situatia traficului din frumosul nostru oras plin de cocalari si nesimtiti!
5
2
Au voie gardienii sa ridice masini ??? Astia trebuie desfiintati !!!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108