REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
28.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Atenție, șoferi! Schimbări importante în traficul rutier din municipiul Constanța

Atenție, șoferi! Schimbări importante în traficul rutier din municipiul Constanța

Andreea CONDURACHE 12 februarie 2024 | 11:36 1370

De astăzi, au fost relocate indicatoarele de informare la intrările și ieșirile din oraș și s-a redus viteza de deplasare. Modificările au fost necesare întrucât aceste sectoare de drum au trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri si Poduri Constanta, în administrarea UAT Constanța.

Atentie, soferi! Schimbari importante in traficul rutier din municipiul Constanta

Decizia de reducere a vitezei de deplasare a autoturismelor a fost luată ca urmare a reîncadrării acestor sectoare de drum în categoria funcțională a drumurilor de interes local.

Modificările au fost avizate de Primăria Municipiului Constanța, prin Comisia de circulație, împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban:

•Pe DN3C (centura ocolitoare a municipiului Constanța spre Ovidiu), se relochează panourile informative de intrare și ieșire în oraș în dreptul străzii Kiev și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor la 50 km/h.

 •Indicatoarele rutiere dinspre și spre Ovidiu se relochează și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector al DN2A, de la 90 de km/oră la 50 km/oră. Indicatoarele informative de intrare și ieșire din municipiul Constanța vor fi mutate în dreptul Restaurantului „En Provence”.

•Pe Șoseaua Mangaliei, la intrare  și ieșire din municipiul Constanța se mută indicatoarele informative după sensul giratoriu Constanța Sud și se montează indicatoare de limitare a vitezei de deplasare a autovehiculelor la 50km/h.

•La ieșire din municipiul Constanța spre Valu lui Traian, pe bulevardul I.C. Brătianu se mută indicatoarele informative de intrare, respectiv ieșire din oraș, în dreptul străzii  Crețoiu. Pe  sectorul de drum delimitat de străzile Crețoiu și Bucegi se limitează viteza de deplasare a autovehicolelor de la 70 km/h la 50 km/h.

Prin implementarea acestor măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier și evitarea producerii accidentelor rutiere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica se va merge cu 50km in camp? De ce?
0
0
In orasul asta de rahat chiar nu mai gandeste nimeni? Vedea-v-as cu mainile pe piept pe toti imbecilii incepand cu prrostul de primar!
1
0
Ba voi sunteti p****i, cum sa circuli intre cta si valu cu 50 la ora, ma dobitocilor ma , ma prostilor, ma oligofrenilor, sa va vad cu ochii beliti astia care ati decis asa ceva mortii vostri de boi
0
0
eu zic sa faceti pana la cogealac 50km/h, pana la poarta alba lafel si pana la mangalia 30km/h. tot aia e.
1
0
"Prin implementarea acestor măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier...". Cum sa se fluidizeze traficul rutier, daca scade viteza de deplasare, pe o portiune de drum pe care se poate circula cu viteza mai mare?!?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699