REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ATENŢIE, șoferi! Schimbări importante la parcările din oraș!

ATENŢIE, șoferi! Schimbări importante la parcările din oraș!

Replica API 21 septembrie 2019 | 00:30 772

De săptămâna viitoare, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban modifică programul de taxare în parcările cu tarif orar din municipiul Constanta.

PARCĂRI BLUE AREA – PROGRAM TAXARE: LUNI – VINERI, 08:00 - 17:00

Parcare Colegiul Național „Mircea Cel Bătrân” –aleea spre teatru

Parcare strada Mircea Cel Batran – tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Mamaia

Parcare strada Ștefan Mihăileanu

Parcare Piața Griviței – strada Griviței

Parcare strada Jupiter

Parcare strada Constantin Brătescu

Parcare strada Ștefan Cel Mare - Policlinica cu Plată

Parcare Piața Gorbaciov – strada Eliberării

Parcare Piața Tomis III – incinta piață

Parcare Poșta Tomis III – strada Soveja

Parcare Policlinica II - I.C.I.L.- bulevardul I.C. Bratianu

Parcare strada Suceava - Brotăcei

Parcare Biserica „Adormirea Maicii Domnului”- StradaGriviței/StradaGeneral Manu

Parcare strada Decebal – tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada A.Pușkin

Parcare Capitol – intersecția bulevardelor Tomis și Mamaia

Parcare Tomis III –Zona Magazin Alfa-Beta

Parcare Tomis III – Zona Magazin Mega Image

Parcare Tomis II - Zona Parc – strada Mircea Cel Batrân

Parcare zona Trocadero – intersecție bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu strada Secerișului

Parcare zona Casa de Cultură – intersecție bulevardul Alexandru Lăpușneanu strada I.L Caragiale

PARCĂRI BLUE AREA - PROGRAM TAXARE: LUNI -DUMINICĂ, 08:00 - 22:00

Parcare strada Termele Romane

Parcare strada Traian – Curtea de Apel

Parcare stradaTraian – Judecătorie – Tribunal – Cercul Militar

Parcare bulevardul Tomis

Parcare Poșta Mare – bulevardul Tomis

Parcare Sala Sporturilor–strada Sarmisegetuza

Parcare strada Ștefan Cel Mare - Irish Pub

Parcare strada Ștefan Cel Mare - Beta Cafe

Parcare strada Ștefan Cel Mare - CEC Bank

Parcare bulevardul Ferdinand - Grand

PARCĂRI BLUE AREA - PROGRAM TAXARE: LUNI – DUMINICĂ, 00:00 - 24:00

Parcare Portul Turistic Tomis - Strada Lebedei

Parcare Poarta 1

Parcare Gara CFR - Șoseaua Mangaliei

Taxarea prin SMS se va face la numarul 7475 . În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Plata poate fi efectuată și prin aplicația Constanța Parking.

Constanța Parking este o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore. Odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii care și-au făcut cont sunt avertizați printr-un mesaj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedeti ca la Falticeni se schimba parcomatele alea vechi de 15 ani, alea cu bancnote si monezi, cu unele noi. Poate le luati pe alea vechi, le dati o vopsea si intrati si voi in randul lumii.
8
0
Vreau sa platesc dar nu am telefon mobil.Exista vre o lege care te obliga sa ai telefon mobil? Ok, vreau sa platesc cash, sunt un cetatean model deci vreau sa platesc parcarea. Domnii de la primarie, oferiti alternativa, nu va jucati de a smecherii incompetenti!
5
2
Trebuie sa colecteze bani pentru salariile nesimtite pe care le au salariatii din primaria Constanta. Ce nu este de inteles? Nu au bani.
12
1
Ok, perfect de acord, in orice oras civilizat se plateste parcarea, dar de ce nu se poate face un abonament pt 365 zile cu parcarea oriunde oricind in locurile delimitate in acest sistem?ca sa nu mai fim " atenti" daca parcarea respectiva este cu plata sau nu.....ideal este un abonament pt 365 zile , cu plata o singura data, gen 1000 ron pe an si gata.....AM TOT INTREBAT " POLITISTII" DE LA LOCALA....SI AU SPUS " ASA CEVA NU SE POATE"....ABONAMENT?! PE BUNE?
4
2
Politistii locali sunt ca niste hingheri Nu mai fac nimic altceva decat vaneaza daca ai platit iar dupa ce ai platit daca intarzii 5 minute te amendeaza
15
0
si cum plm sa tinem minte programul din fiecare parcare?? umblam cu harta si cu un tabel pe bord??
15
1
Sa inceapa ordinea si disciplina de la hotii care fura, coruptii care ucid vieti si porci ca tine care mananca banii altora de pomana, sa demoleze intai constru tiile ilegale si sa organizeze locuri de pacare, sa bage la inchisoare infractorii, sa verifice averile la toti borfasii si sa pazeasca populatia, sa spele soselele si sa nu mai faca amnistii pentru unii miliardari Mai vrei exemple?
8
1
Edilii nostri se comporta ca niste talhari! Mai ramane sa puna taxa si pe fiecare iesire din case pt ca respiram aerul orasului. Doi...sa puna alarate de taxat, poate omul nu are telefon, poate omul nu are credit, poate e cu copii si nu sta sa butoneze rahaturile de telefoae, sa puna aparaye de taxat...cum este in multe orase. Va dau un sfat....parcatiunde vreti si dati in judecata primaria pt amenzi, sigur castigati, ce se intampla este hotie la drumul mare si o mare pacaleala
16
1
Blue Area la Piata Gobaciov si Tomis III?Atunci in centru ce Area este...Area 51?
11
2
Zi.mi unde te gasesc sa.ti fac cadou un telefon , poate asa vei plati parcarea si nu vei mai primi amenzi de la jeguri .
8
16
nu toti avem mobil , tembelilor ! de ce ati renuntat la parcatori , achitai 2-3-4 ore , bonul in parbriz si totul era o.k. . Va bateti joc de constanteni , nici un primar nu a facut asemenea magarii . Da , vrem sa platim parcarea , dar dati-ne sanse la toti sa o facem !
23
5
Primaria doar numeroteaza locurile de parcare fara sa mai puna placute sau betele metalice. Ajungi acasa la 22.00 si e un loc liber, nr 30. Cum verifici daca e loc platit sau liber ?
12
1
nu mai stiu pesedeii de unde sa mai fure.Urmeaza fumaritul,zeciuiala si alte hiruri din evul mediu reintroduse..
17
3
Cine nu vrea sa plateasca parcarea sa mearga cu autobuzul. Iar politia sa si faca cu adevarat treaba, nu ai platit amenda si la gara.Peste tot in tarile civilizate se plateste parcarea. Daca asta este un inconvenient, nu te forteaza nimeni sa pleci cu masina de acasa.Nici afara, acum 50 de ani cand s-a infiintat parcarea cu plata nu le a convenit , este o lege a firii, dar treptat au acceptat, asta inseamna civilizatie.
9
20
Sunt prea mici, nu se vede nimic!Daca nu pot sa dau sms cum platesc?EROARE, EROARE!
17
3
Blocati instantele cu plangeri contraventionale aratand fluturasul de salariu ca sunteti platiti in lei nu in euro cum cere sistemul de parcare,filmati cu telefonul ca nu sunt indicatoare de plata in dreptul fiecarei parcari si nu trebuie sa banuiesti,ai cartela preplatita ca nu esti obligat sa ai abonament,ca-si iau comision de la serviciile de telefonie etc.!
15
7
Fagabou iti tinem pumnii sa te duci dupa Mazare ! Poate astora multi penali ca voi va vine vreo idee si va apucati de munca cinstita in puscarie ca de furat ati furat destul.
23
1
Fiecare face ce vrea cand are spate in primarie. In ceea ce priveste prostimea politia locala pune bastoanele pe ei si cand nu incalca nimic. La noi Legea este pentru asa zisi prosti. Ati vazut politisti locali sa se ia de mafioti? Nici nu o sa vedeti.
23
2
Bai nesimtitilor trebuie sa platiti. Ai iesit cu masina in oras platesti locul de parcare. Ai urcat-o pe trotuar platesti amenda. Stiu, civilizatia pentru unii este o povara. Intr-un oras se platesc taxe, impozite se respecta niste reguli, avem grija sa nu-l agresam pe cel de langa noi cu tot soiul de apucaturi antisociale. Cei mai multi nu sunt datori sa inghita manelismul asta infect ce a pus stapanire pe oras. Fiecare face ce vrea, unde vrea si la ce ora vrea. Constanta are nevoie de ordine si disciplina.
23
19
Sa va ia naibii cu parcarile voastre!!! Doar ce mi-am lua un GLE de 100mii euro. Unde il parchez?? Ma fac eu primar si fur toate locurile de parcare, cum am facut la aeroport!
23
1
parca erau ilegale taxarile
22
3
Ha. Parcari cu plata exact unde are stringenta nevoie omul de rind. Mazarel si mafia machedoneasca a besedeului...
24
5
daca platesc impozit anual pt masina de ce tre sa platesc si parcare ??? De unde pana unde moda asta inteleg in centru da astia sau extins peste tot o sa puneti si in fata blocurilor pana la urma
33
10
de ce trebuie sa platesc eu parcarea mai jigodie? In primul rand tu ai venit sarac lipit din Beidaud jud Tulcea si ai fost o sluga toata viata. Sa vezi acum la alegeri o sa se aleaga praful de tine idiotule.
39
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614