-0° Constanța Mie., 1 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6261
-0° Constanța Miercuri, 1 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6261

Atenție, șoferi! Se asfaltează tronsonul dintre strada Mihai Viteazu și bulevardul Tomis

Replica API 28 august 2020 | 23:43 1864

După ce săptămâna trecută s-a turnat asfalt pe sensul de mers către strada Mihai Viteazu, utilajele intervin în noaptea de joi spre vineri şi pe celălalt sens de mers, traficul rutier fiind restricționat parțial, pe porțiunea pe care se lucrează, în intervalul orar 19:30 – 05:00. Intervențiile vor continua și vineri noapte, cu aceleași restricții de trafic rutier.

Proiectul de modernizare a bulevardului Mamaia prevede trotuare recondiționate, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde.

Pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia, carosabilul a fost îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

De asemenea, tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost modernizat prin reabilitarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

"Participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări", au transmis reprezentanţii primăriei.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Km4-5 este in orasul cta?!
1
1
In cartierul 4-5 zici ca este ca in Beirut strazi pline de pamant praf si sapaturi si se mai vrea voturi muie
2
1
Dezastru ecologic la statia de asfalt GETNIC de la Seimeni,functioneaza fara filtre!Fum toxic pe toata valea Seimeni!Garda de mediu unsa!
6
0
Ma amuza formularea si mult spatiu verde
5
0
Tot orasul arata deplorabil,este un dezastru stradal si estetic! Sa va fie rusine!De ce nu lucrati noaptea sau supravegheati lucrarea domnilor de la Confort Urban!Tot eu va raspund:va doare in fund de constanteni,banul sa iasa,in rest locuitorii sa isi rupa masinile!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
9192523938
5/49
91138331417
joker
131033312820