REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Atenție, șoferi! SEMAFOR NOU în Tomis III!

Atenție, șoferi! SEMAFOR NOU în Tomis III!

Replica API 8 februarie 2019 | 01:43 1039

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, a pus în funcţiune semaforul de la trecerea de pietoni de pe strada Soveja, în cartierul Tomis 3. Scopul acţiunii este de a fluidiza traficul din această zonă aglomerată a orașului. Noul semafor a fost sincronizat cu cel de la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja. În perioada următoare vor fi testate mai multe variante de timpi astfel încât să fie adoptată cea mai bună soluție.

”Rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnele de circulaţie şi să nu treacă pe culoarea roşie a semaforului”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu se face ceva cu taximetristii din zona, care stau pe unde le dicteaza neoronul, nu se face nimic. Accesul la City este prost facut, trebuia lasat spatiu pe marginea bulevardului pentru niste peroane de oprire. S-au intins cu magazinul pana in sosea. Primaria e de vina pentru haosul de acolo
3
2
Singura variant a pentru a fluidiza traficul la acea trecere este o pasarela.
4
4
Ca sa fie treaba oabla puneti si limitator de viteza sa mai sifonati si voi niste bani.Prea multe semafoare la City!
8
5
Bravo!Cea mai mare realizare a lui Fagadau!Sa fim mandrii de el.Altul nu cred ca mai gasim asa!
5
6
Deci pleci de la un semafor, treci de intersectie, stai la inca un semafor,, stai la sensul giratoriu, dupa mai stai la un semafor. Bine gandit.
18
5
ideea e buna. dar la fel ca la trecerile de la city, opresti la semafor ca e rosu sa treaca pietonii, iar dc nu mai sunt pietoni, dar e inca rosu, boul vaca din spate de claxoneaza ca se grabeste sa isi dea check in in urmatorul sens
21
1
Sa va testati si voi la psihiatrie, panaramelor, ti-ai dreak cu fluidizarea voastra !
8
9
Sa le dau muie la toti pietoni saraci care merg cu autobuzu
4
28
Foarte buna ideea amplasarii unor astfel de semafoare. Trebuiesc mai multe, pt fluidizarea traficului auto. Unul neaparat pe Mihai Viteazul langa Tomis Mall.
12
4
stai sa vezi pensionari palii luati pe capota
10
10
Un semafor pentru pietoni trebuie si la Antoniadis , Stefan cu I.G. Duca. Trec la fel ametiti si pe acolo , cate unu .
10
2
Proasta ideea, dupa ce ca e si asa destul de aglomerat prin zona aceea acum o sa fie si mai si...trecerea aceea trebuia desfiintata si facuta doar una cu cea de la intersectia cu tomisul. Am trecut aseara pe acolo, am stat 1min la rosu pana sa pornesc iar. Ca ce?! Rutiera curului, bravo! Tine ti o tot asa
12
11
Imi place cum primaria -roaga- soferii sa nu treaca pe rosu :D Camere si permise suspendade pe banda rulanta ca altfel se ajunge ca la City unde 90 la suta trec pe rosu si-i doare-n cur de semafoare
25
2
Hmm, si zici ca-i bine cu semafor ? Eu zic ca trebuie suspendata trecerea aia. Si facut pasaj ca in mamaia. Trec pietarii, si clinetii lor de zici ca trecerea lu' ma-sa. Te si apostrofeaza daca nu il lasi sa treaca, ca deh, nu vezi ca el e pieton si are dreptul sa suga o bomboana pe trecere exact dupa ce au trecut deja unii. Si mai sunt si intarziati care stau si asteapta sa ajunga altii pe la jumatatea trecerii si abia atunci se pornesc si ei, sa treaca. Am fost apostrofat si eu, desigur. Pana cand m-am data jos din masina sa-i "explic" bietului bizon, ca nu e trecerea lui de acasa.
22
8
un popa ,ceva , sa il sfinteasca...vreo panglica taiata , nimic ?!
22
2
Intersectia Soveja cu pasajul de langa shaorma cu de toate
11
4
sa semaforizat trecerea de pietoni de la piata tomis 3
11
1
Buna ziua ar trebui un echipa de politie rutiera sa supravegheze trecerea cele putin astazi este in haos total.Nimeni nu respecta rgulile atit pietonii dar si conducatorii auto!
14
3
Intersectia, Soveja, Cu Ce?
14
2
Am trecut pe aseara, este sincronizat foarte prost. Ramane aprope 1 minut pe culoarea rosie atat pentru masini cat si pentru pietoni in acelasi timp. Se vede ca a fost pus pe graba si nu le-a pasat catusi de putin de functionalitate.
16
2
excelenta idee! bravo celor care au avut-o si au pus-o in practica! CONTIUNUATI! Este nevoie mare de astfel de idei.
15
26
Bravo Fagadau bravo PSD singurul partid care tine la popor
12
55
Foarte bine. Demult trebuia montat
29
24

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212