REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Atenție, șoferi! Sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga va fi desființat

Atenție, șoferi! Sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga va fi desființat

Replica API 6 iulie 2021 | 00:06 3175

Decizia vine ca urmare a numeroase sesizări primite online și discuții purtate cu cetățenii din zonă care ne-au semnalat faptul că sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga nu mai îndeplinește funcția pentru care a fost creat.

"În urma discuțiilor dintre reprezentanți ai Primăriei Constanța și cei ai Inspectoratului de Poliției Județean Constanța, în urma dezbaterii acestui subiect în Comisia de Circulație din care fac parte reprezentanți ai administratorului drumului public, ai Serviciului Rutier Constanța, ai CT BUS, dar și din partea Primăriei Constanța, a fost luată decizia de desființare.

Argumentul principal a fost că existența sensului giratoriu nu se mai justifică după ce strada Nicolae Iorga a fost transformată în arteră rutieră cu sens unic, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre bulevardul Tomis, și că nu mai există fluxul virajului la stânga dinspre strada Nicolae Iorga spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Astfel, specialiștii spun că desființarea sensului giratoriu va duce la fluidizarea traficului în zonă.

Ca alternative scurte ca distanță și timp și pentru a evita aglomerația din trafic, recomandăm conducătorilor auto ca pe direcția Trocadero - Nicolae Iorga să folosească varianta oferită de: strada Poporului - strada Mihai Viteazu - strada Nicolae Iorga.

Pentru orice sesizări/recomandări, Primăria Constanța a pus la dispoziția cetățenilor platforma PMC Online pentru Sesizări: https://sesizari.primaria-constanta.ro/. Aici va puteți crea cont de utilizator și puteți depune sesizări pe diverse domenii/categorii. Puteți atașa poze sau puteți specifica locația pe harta digitală", transmite Primăria Constanţa.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa se ajunga ca banda a 3 asa fie blocata pana la Trocadero asteptand sa faca stanga pe N. Iorga
0
0
Cel mai cretin sens giratoriu
0
0
Se ajunge in N Iorga pe M Viteazu venind de la Trocadero
0
2
Pai si cum mai merge lumea spre bvd. Mamaia, era singura cale pe Iorga, acum ca au facut Poporului ai Ratiu sens unic invers. Numai capete de creta la conducerea Constantei. O sa stam 10 minute sa facem stanga acolo.
4
0
Cred ca era singurul giratoriu care isi facea treaba .Sa vedeti haos acum.
8
0
haos total in orasul Constanta
9
0
Sunt numai dobitoci acolo.
12
0
Sa le desfiintati dracului pe toate si sa reintroduceti semafoarele cu cronometre!!!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212