REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
18.8° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Atenție, șoferi! Sunt restricții de trafic pe bulevardul Mamaia

Atenție, șoferi! Sunt restricții de trafic pe bulevardul Mamaia

Andreea CONDURACHE 26 aprilie 2024 | 00:00 1019

Sâmbătă, 27 aprilie a.c.,, Confort Urban va executa lucrări de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, pe sensul de mers spre Delfinariu. Lucrările se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier pe acest sens!

Atentie, soferi! Sunt restrictii de trafic pe bulevardul Mamaiabulevardul Mamaia

Echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje de asfaltare a carosabilului în intervalul orar 06:00 - 20:00, când se va așterne un nou strat de uzură rezistent traficului intens și greu de tipul MAS (mixtură asfaltică stabilizată) ce are în compoziția sa granule de plastic. Acestea oferă rezistență și elasticitate asfaltului. Se va acționa simultan cu două utilaje de repartizare a mixturilor asfaltice pentru ca noul strat de asfalt așternut să fuzioneze între benzile de circulație pentru a se obține o legătură perfectă.

Traficul rutier pentru autovehiculele care vin dinspre centru spre Delfinariu va fi redirecționat astfel: conducătorii auto vor vira la dreapta pe strada Ion Rațiu, apoi la stânga pe strada Unirii, din nou stânga pe strada Zorelelor până la Delfinariu.

Atentie, soferi! Sunt restrictii de trafic pe bulevardul Mamaiabulevardul Mamaia

În paralel, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casete pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă. A fost reconfigurat și scuarul median urmând să se construiască și pistele pentru biciclete, pe ambele sensuri de mers.

,,Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va fie rusine comentatorilor.Circulati numai noaptea si lasati -i pe muncitori sa se odihneasca ziua !
1
0
Bai cretinilor a-ți început peste tot și nu ați terminat nimic ,mergem prin toată cta ca să ajungem acasă.
1
0
Bd Tomis a fost modernizat și asfaltat pe timpul noptii . Nu se pot efectua aceste lucrari foarte necesare si utile atunci cand traficul este redus. Firma Confort rural ar trebui sa oprească aceste lucrari. Vrem de Sfantele Sarbatori sa avem putina liniste și odihnă sa nu mai auzim continuu alarmele utilajelor sa respiram aerul saharian nu autohton.Vor veni mulți turiști . Sa nu-i speriem dorim sa vina si la vară. Daca vor gasi utilaje gropi praf vor pleca sigur in Bulgaria sau Grecia.
2
1
Mai corect ar fii "Atenție, șoferi!Sunt restricții de trafic în Constanța"
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515