REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat în mai multe zone din municipiu. Vezi care

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat în mai multe zone din municipiu. Vezi care

Replica API 28 aprilie 2020 | 22:49 1460

Atenție, constănțeni! În mai multe zone din municipiul Constanța se vor efectua lucrări de întreținere și modernizare. Și în această săptămână echipele din cadrul firmei Confort Urban sunt la datorie și vor executa mai multe lucrări în diferite zone ale orașului, dintre care putem enumera modernizarea trotuarelor de pe bulevardul Mamaia, amenajarea infrastructurii rutiere din cartierul Compozitorilor, organizarea unei parcări pe strada Ștefăniță Vodă și multe altele.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă modernizarea trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu, pe bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia pe strada Dumitru Marinescu, între strada Eliberării și strada Dreptății și pe strada Soveja, la intersecția cu strada Chiliei.

Pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare se reabilitează atât zona pietonală cât și cea carosabilă. Conform graficului de lucru, carosabilul este recondiționat pe bulevardul 1 Mai Vechi și pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu. Pe strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor se amenajează infrastructura rutieră.

Se amenajează o nouă parcare pe strada Ștefăniță Vodă

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să reorganizeze spațiile existente și să construiască noi locuri de parcare pe terenurile virane, așa cum se face și pe strada Ștefăniță Vodă.

O nouă parcare rezidențială este în curs de amenajare pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare” din Constanța. Echipele administratorului drumului public lucrează în aceste zile la pregătirea terenului care urmează să fie asfaltat. Se montează borduri care vor delimita zona destinată staționării autovehiculelor. Concomitent, se construiește bucla de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44. De asemenea, pentru pregătirea suprafeței ce urmează a fi amenajată, Serviciul Gestionare Spații Verzi și Serviciul Igienă Publică se ocupă de salubrizarea și igienizarea spațiului. Mai precis, s-a cosit iarba și s-au toaletat copacii.

Se recondiționează indicatoarele și marcajele rutiere

Angajații administratorului drumului public continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș, recondiționarea echipamentelor de semaforizare și aplicarea marcajelor rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.

Totodată, echipele SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea marcajelor transversale în zona trecerilor de pietoni de pe străzi și de pe marile bulevarde. Sunt aplicate marcaje rutiere pe toate arterele pe care au fost efectuate asfaltări sau acolo unde acestea s-au deteriorat și nu mai erau vizibile.

În această perioadă, s-a acționat pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră pe mai multe artere printre care și următoarele: pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu străzile Războieni, Patriei, Dragoslavele, Zorelelor, Soveja, în zona Universității „Ovidius” din Constanța și în dreptul Colegiului Tehnic Energetic; pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intersecția cu străzile Baba Novac, Caraiman, Ștefăniță Vodă, în zona centrelor comerciale Metro și Vivo și în zona CET; pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecția cu bulevardul Tomis, strada Portiței; pe strada Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Nicolae Iorga, strada Petru Vulcan și bulevardul Mamaia; pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și pe strada Soveja, în zona de acces către City Park Mall.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine sunt sefii de la Confort urban? Sa-i cunoastem si noi. Poate aflam noutati.
1
0
suntem satui ...vrem fapte
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272