REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Atenție, șoferi! Zone pe care trebuie să le evitați în această săptămână

Atenție, șoferi! Zone pe care trebuie să le evitați în această săptămână

Replica API 19 noiembrie 2019 | 02:57 296

Primăria municipiului Constanţa anunţă că, potrivit graficului de lucru, în această săptămână va continua procesul de reabilitare a trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul și pe strada Unirii, între strada Grozești și strada Zorelelor și în zona Pieței Filipescu.

De asemenea, se va interveni asupra carosabilului pe aleea de acces către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța și pe aleea de acces din strada Caraiman. Concomitent, se va acționa pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intersecția cu strada Albatrosului și pe strada Petre Dascălu.

Pe străzile Cernica și Barbu Delavrancea continuă programul de investiții în trama stradală.

În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, săptămâna aceasta se vor realiza lucrări de asfaltare pe strada Arcului, în zona blocurilor I, D1 și A4.

În zona trecerilor de pietoni, în stațiile de autobuz și de taxi, în cartierul Coiciu și în zonele recent asfaltate continuă trasarea marcajelor rutiere iar pe strada Soveja, între bulevardul Tomis și strada Ștefăniță Vodă, se dezafectează cablurile neetichetate.

Pentru siguranța participanților la trafic, se vor amenaja treceri de pietoni cu refugiu pe bulevardul Aurel Vlaicu și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Școlii Gimnaziale „Spectrum”, mai arată administraţia locală.

Lucrările sunt efectuate de SC Confort Urban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar aici la Casa de Cultura in spate la Rapsodia cand demolati garajele pline de tuica si betivi care se I-au de batrane pe strada, peste 50 de garaje goale.
5
0
Pe aleea lotus din tomis nord se circula pe interzis! Daca ar sta politistii la panda ar da multe amenzi
1
1
gatii mamii voastre de hoti de la confort urban nu semnalizati voi rute ocolitoare ca peste tot in lume ??? Da-v-as muie voua si inghititorului de spaga fagadau !!! Cu cacat !!!
12
0
Zone pe care trebuie sa le evitati zilnic: drumurile de pamant si piatra din cartierul BabaNovac Anadalchioi. Prelungirea Tulcei, str. Voievozilor si altele. PS: nu aveti de montat borduri dar nu ne suparam daca puneti, tot ati facut numai sensuri unice si aici.
15
0
Dar garajele lui agi al remzi nu se sesizeaza nimeni sa le demoleze ptr a creea locuri de parcare in spatele bl fd 15 de pe stelutei in p 6 ?
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102