REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ATENȚIE! TOATE drumurile NAȚIONALE și JUDEȚENE, ÎNCHISE cu excepția DN39 și A2

ATENȚIE! TOATE drumurile NAȚIONALE și JUDEȚENE, ÎNCHISE cu excepția DN39 și A2

Replica API 27 ianuarie 2021 | 16:57 4851

Departamentul pentru Situații de Urgență, prin IGSU, a transmis miercuri, 27 ianuarie, mesaje prin intermediul sistemului Ro-Alert, ca urmare a emiterii avertizării codului Portocaliu pe raza județului Constanța.

Click pe poză

Mai exact, începând cu ora 15.30, s-au închis, toate drumurile naționale, respectiv județene cu excepția DN39, Constanța-Vama Veche, care este blocat, și A2.

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri va semnaliza corespunzător sectoarele de drum închise circulației rutiere. Echipele R.A.J.D.P. Constanța sunt prezente pe drumurile județene și acționează cu toate utilajele din dotare pentru deszăpezirea drumurilor din județul nostru. Deschiderea circulației rutiere pe sectoarele de drum închise se va realiza doar cu avizul Serviciului Rutier Constanța. Evitați pe cât posibil pornirea la drum pe timp de viscol și ninsoare. Pentru mai multe informații cu privire la starea drumurilor, vă puteți adresa Dispeceratului Central al R.AJ.D.P., la numerele de telefon: 0241.693.527 şi 0735.008.802.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie inchis tot, dar tot
1
0
Sub pretextul "sigurantei cetateanului" a devenit o moda sa se faca abuzuri vezi exemplu cacat virus.
4
1
Felicitari Primarului din Murfatlar-in sfarsit dupa multi ani Poti ajunge cu masina acasa chiar daca este Viacol, fara a fi nevoie sa Stai pe la rudele din Constanta cateva zile
4
0
Ce usor este sa fi prost
2
1
Iarasi ati rezolvat treaba in cel mai pur stil romanesc, imbecililor! Ati inchis tot pentru ca incompetenta specifica voua cumulata cu prostia si nesimtirea nu va lasa sa faceti lucrurile asa cum trebuie! Ma intreb ce dracu' faceati daca ningea serios vreo trei-patru zile? Mai are rost sa va dau exemple despre cum se rezolva chestiunile astea in tarile civilizate?
5
1
Ce va luati de astia de acum ma,adica pana sa vina astia la putere voi nu ati mai vazut asa ceva in jud.Constanta sau credea cineva ca o sa se schimbe ceva daca s-a schimbat puterea.Eu nu inteleg voi chiar ati fost luati prin surprindere de ce vedeti pe sosele?,o sa se schimbe si situatia asta in bine ma dar mai asteptati vreo 20 de ani.
6
1
incompetentii dracului!de ce plm nu puneti ma parazapezi ,in plm,pe partea de unde bate vintul aici in Dobrogea ,se stie ca bate puternic doar din -NW-N-NE!bine ca stiti sa inchideti drumure!unde ati vazit voi treaba asta?!adica ma obligati sa dorm in masina sau sa dau bani la hotel sau sa ma duc la rude!o sa va dau in judecata!
11
1
Si eu pt ce mama dracu am cumparat cauciucuri de iarna ,sa merg cu masina in sufragerie ?
14
2
La 9 grade pe autostrada roiau utilajele de dezapezire sa deconteze fraierii cascavalul si azi nu am vazut gram nisip pe sosea
16
2
iarna nu-i ca vara. Cum da putin de sus se inchid soselele !!! Nu care cumva sa curete cineva !!! Vine ea vara !!! Manca-mi-ati cacatul de incompetenti !!!
14
2
Ati asteptat sa se blocheze si apoi trimiteti utilaje de doi bani,conduse in marea majoritatea de dorei.Bine cel putin ca s-a blocat traficul,sunt sanse mai mici sa dea albu peste tine.Astia de la drumuri nationale,cum ati permis sa puna albu liziera la viisoara,in marginea dn ului,sa se stranga toata zapada pe sosea.
18
1
M-am si speriat cand a sunat alarma, am crezut ca vine tsunami, cade vreun meteorit ceva de genul dar ce sa vezi, ninge afara. Baaa, e iarna afara ce vreti sa mergem la plaja. E cineva platit din bani publici sa ne bazaie cu alertele? Auzi la ei, cod sever, portocaliu. Care e diferenta? Bine naibii ca m-am nascut in Romania ca aia din tarile nordice cred ca alarma le termina bateriile la telefon iarna. Au mai anuntat acum un an cea mai grea iarna din ultimii 50 ani si ce sa vezi, nu a nins deloc
18
2
Pacalici ! Mai au si aroganta sa apara la tv sa pozeze in cei mai harnici! Niste fatalai toti de la Pnl
21
2
locuiesc in afara constantei si cu o masina cu motor mic pe benzina am facut naveta si pe cod rosu. se poate, daca esti atent, pastrezi distanta si anticipezi comportamentul celorlalti participanti la trafic. sa scoata utilajele sa isi justifice contractele.
24
4
au ramas de la covid sa puna Stop
7
1
Ati iesit din vreodata din oras cand este cod portocaliu de viscol? Nu va doresc. Poti sa fii cat vrei tu de pregatit, sa aii cate utilaje vrei tu, noi si performante, tot nu vei putea tine deschise drumurile.
14
14
Numai prosti pe aici. Ba handicapatilor de la balcon si de la caldura este usor sa comentati idiotilor. Iesiti dreaq sa va ia din oras sa vedeti ce viscol este si vizibilitate scazuta si sa ramaneti in santuri sa vad atunci ce latrati ca prostii. O sa sunati la 112 astia pe care ii injurati acum sa vina sa va scoata ca va ingheata capul ala sec. Pun pariu ca voi sunteti tot aia care le stiti pe toate despre corona, vaccin si alegerile din America
22
18
Nu vor sa cheltuiasca nimic pe sare,nisip, utilaje. Ne limiteaza noua dreptul la circulatie pentru temperaturi in jur de zero si ninsoare slaba. Ati votat, stati in casa...avem prefect un contabil.
20
6
carton al fortelor navale avansat la apelul de seara al carcalaciilor omul de mingii al guvernului de CACAT penelizd declarai bulangiule ca sunteti pregatiti de vreme rea...Concluzie O PULA !
17
9
a dat 3 fulgi si gata. pai si daca ar tine iarna asa 6 luni stam 6 luni in casa?
22
3
Multumim pentru avertisment. Din punctul meu de vedere acest serviciu este o mizerie. Mananca o gramada de bani ca sa ne avertizeze ceva ce logic si normal nu trebuie sa se intample. Pentru ca noi platim miliarde de lei din taxe de drum , rovignete,accize ca drumurile sa fie ca in palma indiferent de anotimp.
23
5
politia,jandarmeria sant la miting,striga hotii ,la aia pe care- i slujesc ,deci hotii striga hotii
14
7
Se fac ca nu stiu ca este iarna. Baaaah, hotilor, iarna nu e ca vara!
13
2
Dam alerte , de ce sa nu dam daca se poate si asa . Pai cei care sunt la munca si vor sa se intoarca acasa, ce sa faca ? In loc sa bage utilajele sa curete druurile , si armata ca am vazut ca nu duc lipsa de militari si jandarmi care frec menta pe bani multi . Dau alerte . Vai de tara asta pe ce maini a ajuns . Am vazut ca militieni , militari si jandarmi sunt cacalau . La munca pentru ca o sa faceti diabet de la atata sedentarism .
21
10
treci la munca nu la stat capusa pe pensia parintilor sa vezi pe urma cum te intereseaza sa stii dinainte daca mai ajungi acasa.
19
6
macar cu o jumate de ora sau o ora,nu tu inchizi drumul si dupa 5 minute anunti ca s-a inchis
27
5
trebuia sa te anunte personal cu 2 zile inainte.. Sa vina sa-ti bata la usa????
14
30
Astia sunt idioti nu gluma cum sa anunti la 15:35 ca se inchid drumurile la 15:30
33
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108