REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ATENȚIE! Trafic rutier restricționat total la Mangalia

ATENȚIE! Trafic rutier restricționat total la Mangalia

Replica API 8 mai 2019 | 01:00 389

La Mangalia va avea loc evenimentul automobilistic "Mangalia Super Rally 2019", care presupune restricționarea totală a traficului auto și pietonal, în data de 11 mai, între orele 7.30 – 20.00, in perimetrul din harta atașată:

- strada Ștefan cel Mare, între strada Oituz si bd 1 Decembrie 1918;

- aleea dintre intersecția str. Stefan cel Mare cu bd 1 Decembrie 1918 si str. Portului;

- str. Portului, cuprinsă între faleză Mangalia si aleea care vine de la intersecția bd 1 Decembrie 1918 cu str. Stefan cel Mare;

- str. Vânători intre str. Portului si str. Teilor;

- str. Teilor, între str. Vanatori si str. Oituz;

- str. Oituz, între str. Teilor si str. Stefan cel Mare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va dau pa MUYAN cu Muyangenol decla MuyAngerie la toti MANGALIOTII MANGARUPTII
0
0
Lumea stie Verde-i puscarie !
2
0
@18:52,bai vita impotenta orasul este condus de PNL si cine dracu ii mai asigura majoritatea in consiliu ,asa ca zii placa cu sa moara peneleii usereii sau muiti-va, cum vrei !
1
0
orasul prafului,devastat de iorgus si bouarul asta,nu avea destula galagie de la tigani,mai trebuiau simasini sa.l umple de fum.Mangalia are 3 statii de autobuz,acoli v.ati gasit sa faceti raliu?statiunile sint goale,berbecilor!pesedei din toate tarile,muriti.va!
1
0
Se intampla ceva bun in Mangalia care sa atraga vizitatori ? Blocheaza 1 -un- weekend cateva strazi cand oricum tot orasul poate fi facut la picior ? Repede, sariti pe ei !!!
0
0
Avem la dispozitie statiunile care sunt pustii dar preferam sa blocam orasul o zi ca Emil Ghinea sa se dea in stamba ca organizeaza la el in oras pe banii nostrii.Organizeaza pe privat golanule daca iti permiti.
5
2
Voi, in Mangalia, nu meritati nimic. Altii s-ar bucura sa aiba un eveniment ca asta in oras, dar voi tot comentati aci
5
0
Eu ma bucur ca vad o etapa de raliu. Foarte bine. Parca vad ca toti nemultumitii din online sambata ies din casa sa se uite la masini. Ca asa suntem noi
2
0
Iar cand se face ceva in oras apar postacii vesnic nemultumiti? nu moare nimeni ca e restrictionat traficul cateva ore. avem un eveniment dar nu stim cum sa-l distrugem
2
0
Se pare ca toti cei care au vazut Dex-ul doar in clasele primare,respectiv in biblioteca scolii,se gasesc la niste stiri ce tin de subiecte relevante doar pentru traficul din mangalia,sa comenteze despre niste subiecte irelevante societatii noastre,doar pentru a atata niste persoane ,mult mai importante ca cei ce scriu aceste bazaconii. Daca stati sub un salariu de 2000 roni ,si conduceti un Golf 5 cumparat din Germania adus de samsari ,cu 450k kilometrii ,nu inseamna ca cei ce conduc masini mai scumpe sunt pesti sau dealeri ,sunt doar destepti. Il asteptam pe verde la raliu cu cei 400hp
4
1
Exact ce trebuie,vitezomanie.Dati-le idei de liniute. Auzi,unul mai jos cica scoate orasul la lumina, poate a vrut sa spuna idee pentru intuneric la 2 m sub.
4
2
Oxigen consumat, timp pierdut, sosea reabilitata cu bani europeni pe faleza facuta praf de cauciucuri, trafic ingreunat, mamaaa ce canale as face eu cu astia.
9
4
Va rugam daca nu va suportati , mai bine taceti , nu este destul ca ati nenorocit tineretul din tara asta.
6
0
Foarte bine ca se intampla si in Mangalia ceva de acest gen. In general oraselele mici si fara multe posibilitati de a atrage turisti au oportunitati de lansare economica inclusive prin atragerea de asemenea evenimente,ca ulterior cine are destula minte si determinare sa profite de asta. In SUA sunt mii de cazuri in care oraselele pierdute ca purecii pe caine au devenit attractive si s-au dezvoltat incepand chiar cu anumite evenimente ,normal nu de genul manele si mici,ci uite,ceva ca niste raliuri,targuri traditionale pe bune,festivaluri,adica ceva care sa faca oamenii sa se simta oameni.
14
1
Te ai gasit sa comentezi, esti tu nemultumit, e un eveniment care scoate orasul la lumina si aduce turisti.
9
7
Mangaliei,ca in rest avem de toate
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272