REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Atenţie unde vă parcaţi autoturismele! Se pun ‘caracatiţe’!

Atenţie unde vă parcaţi autoturismele! Se pun ‘caracatiţe’!

Replica API 4 ianuarie 2018 | 00:00 328

Modul în care anumiţi şoferi aleg să-şi parcheze autovehiculele din dotare este de-a dreptul desprins din categoria râsul-plânsul! Pe trecerile pentru pietoni, în mijlocul carosabilului, pe tot trotuarul, iar exemplele ar putea continua la nesfârşit. O altă problemă care a tot fost semnalată la nivelul municipiului Constanţa se leagă de parcările magazinelor.

Fie că se ocupă locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi sau chiar dacă sunt blocate căi de acces, anumiţi şoferi ale urbei noastre ţin morţiş să ajungă pe grupul de Facebook “Parchez ca un bou”. Iar, zilele trecute, un lucru interesant a putut fi observant în parcarea magazinului Kaufland, situată pe bulevardul 1 Decembrie 1918. Agenţii de securitate ai spaţiului comercial supravegheau cu atenţie parcarea şi avertizau, în scris, şoferii care încurcau buna desfăşurare a traficului rutier.

Mai exact, aceştia le lăsau în parbriz un fel de aşa-zise procese verbale. Iar surpriza a venit odată cu anul 2018. Pe data de 3 ianuarie, şoferul unui autoturism s-a trezit cu roţile blocate, fiind vorba de foarte cunoscuta “caracatiţă”. Imaginile au fost surprinse de trecători şi postate pe Facebook, pe Parchez ca un bou. Însă, se pare că nu este vorba despre o acţiune a Primăriei, care are un astfel de proiect în plan, dar încă nu s-a dat nici o dispoziţie.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Kaufland au precizat că este acţiunea lor, întrucât există şoferi care îşi lasă autovehiculele parcate necorespunzător cu orele. Însă, aceştia trebuie să se prezinte la ghişerul de relaţii cu clienţii şi totul se rezolvă, fără a fi aplicată vreo sancţiune. Prin urmare, mare atenţie cum şi unde parcaţi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ruptilor cu articolul vostru de rahat
0
0
Iti dau eu bani daca faci cum trebuie. Nu trebuie sa aduci de acasa ..... Zdreantzo
2
0
pai ala e un prostan cu opel...
1
0
Tarusii nu stiu decat de frica
1
0
si unde am putea sa parcam stimabililor?? locuri de parcare de ex. in tomis 3 nu prea sunt. sunt doar cele cu sms. bun. si eu daca lucrez 12 24 pe salariu minim, cati bani trebuie sa mai aduc de acasa pt parcare
0
3
F bine se face
4
1
Esti un dobitoc! Daca te uiti in marile centre comerciale o sa vezi ca toti prostii vor sa parcheze in usa magazinului desi parcarea are suficiente locuri libere! Foarte bine fac cei care blocheaza rotile! Romanii nu stiu decat de bataie si amenda! Bunul simt lipseste!
5
2
UNDE PLM SA MAI PARCAM MASINILE DACA S-AU INMULTIT CA TIGANII IAR LOCURILE DE PARCARE AU RAMAS ACELEASI...SUNT SITUATII IN CARE CHIAR NU AI UNDE SA PARCHEZI..MI S-A INTAMPLAT DE MAI MULTE ORI NU O DATA..FACETI PARCARI FRATILOR CA SUNT ATATEA ZONE UNDE EXISTA ACCES PENTRU PARCARE....AM FLEX IN PORTBAGAJ DACA MA TREZESC CU CACAT DINASTA LA ROATA IL TAI SI-L AGAT DE USA LA POLITIA LOCALA IMPREUNA CU UN MESAJ DE '' DRAGOSTE''...
3
4
In regula,cei ce parcheaza naspa,sa fie pedepsiti. Ce facem in schimb cu daunele porvocate efectiv din cauza drumurilor,din cauza tembelismelor construite, gen separatoare idioate din beton sau sensuri giratorii cretinoide,mari cat pistele de aterizare?Ce facem cu drumurile neiluminate,inclusiv asa zisa autostrada a soarelui ? Pai este a soarelui ca doar ziua se circula lumjnat? Sau denumirea este d;am boulea,pusa ca se merge unde se face plaja?Conditii,apoi restrictii,asta e normal in tari civilizate! La noi e doar drum de tancuri si carute.,cu foarte putine exceptii .
1
1
Corect , trebuia mai devreme luata masura asta pentru kokalari
3
0
Vor fi dati in judecata pentru sechestrare de bunuri. ar trebui sa fie atenti. Nu au competenta.Au dreptate.
1
2
Foarte originala ideea celor din magazin, sa i faca putin de kk pe cei care parcheaza aiurea. Cat despre amenda nu au nici o putere sa aplice vreo sanctiune...
3
0
foarte bine,toate parcarile sunt pline de "handicapati" care parcheaza aiurea .poate cu o amenda in buzunar se potolesc
5
0
Bravo, era timpul c cineva sa ia masuri..
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108