REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ATENȚIE! Vin NINSORILE și VISCOLUL la CONSTANȚA

ATENȚIE! Vin NINSORILE și VISCOLUL la CONSTANȚA

Replica API 25 ianuarie 2021 | 15:25 25514

Specialiștii de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea au transmis faptul că vremea se va schimba radical în această săptămână. După temperaturile maxime de 15-16 grade înregistrate în săptămâna ce doar ce a trecut, gradele din termometre vor scădea semnificativ ajungându-se chiar la temperaturi negative. Cel mai important este faptul că, potrivit meteorologilor, din noaptea de marți, respectiv în ziua de miercuri va ninge abundent în Constanța. Vântul puternic va viscoli zăpada.

Meteorologii de la CMR Dobrogea transmit faptul că luni, vremea va fi relativ caldă pe parcursul zilei, cu viteze în general de 45-55 km/h, dar vor fi și intervale în care rafalele vor depăși 55-65 de km/h și, izolat, îndeosebi în zona de coastă, 70 km/h. Cerul va fi mai mult noros ziua și va ploua pe arii extinse, iar noaptea înnorările vor fi temporare și doar izolat vor fi posibile precipitații mixte.Temperaturile maxime, mult mai ridicate decât cele normale în această perioadă, vor fi cuprinse între 8 și 12 grade, iar cele minime, în scădere față de noaptea precedentă, se vor încadra între -2 și 2 grade. În prima parte a nopții vor fi înregistrate intensificări temporare ale vântului, cu rrafale cu viteze în general de 50-55 km/h.

De marți noapte vine zăpada la Constanța

Marți, vremea va fi în general închisă și va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitații pe arii extinse, în general moderate cantitativ, predominant ploi ziua, iar spre seară și noaptea, sub formă de lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor fi de 15 - 20 l/mp și se va depune strat de zăpadă, local consistent. Vor fi condiții de polei. Vântul se va intensifica pe parcursul nopții, cu rafale de 55 - 65 km/h, iar pe litoral peste 70 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 10 grade, iarcele minime se vor încadra între -2 și 1 grad.

Miercuri, vremea va fi închisă, iar temperaturile vor continua să scadă. Cerul va fi noros și va ninge pe arii extinse, în general moderat cantitativ. Cantitățile de apă vor fi local peste 10 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare mai ales ziua (rafale de 55 - 65 km/h, iar pe litoral peste 70 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada), apoi va mai scădea în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 2 grade, iar cele minime între -4 și -2 grade.

Joi, vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros ziua, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în zonade coastă ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 2 grade, iar cele minime între -7 și -3 grade.

Vineri, vremea se va încălzi ușor, apropiindu-se de normalul termic. Cerul va fi variabil, temporar noros noaptea, când local va ploua slab și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și4 grade, iar cele minime între -3 și 3 grade.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru toti partarii care au comentat , am citit de doua ori articolul ,dar n-am gasit cuvantul antoasa. si pana la urma ce conteaza ,cityeste bulangiule sa vezi cum va fi , ca sa nu ramai ca prostu care esti in zapada cu masina...
3
0
Mai duceti-va dracului cu istericalele voastre!
2
0
E vantoasa k e partoasa! POFTESTE LA SULA GROASA GRETOASA
1
6
Nu reusiti dragi meteorologi sa faceti o prognoza pentru 4-6 ore si aveti pretentia sa ghiciti pentru 24-48 ore. Credeti-ma e mult peste puterile dvs. Va spun eu ce va fi, imi voi consulta oasele si macar pentru 12 ore voi sti cum va fi vremea.
10
2
@Andrei.Faceti gleznele frumoase!
5
2
il sunati pe pepsico sa va dea ceva cald la pachet
3
1
Dar noi astia care suntem Merchendizer si mergem pe jos pt a baga marfa la mazine si mergem pe jos ce facem?
3
4
Probabil ca o sa cada 3 fulgi de zapada...
12
1
vantoasa in treducere libera egal basinoasa!!
16
5
Important e$te ca ai inteles mesajul!
7
1
Bai ziaristo, vremea va fi "vantoasa"? alooo!! la saguna ori la spiru ai buchisit?
49
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614