REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Atitudinea: Florentin Chiforeanu a îngropat subiectul Petromin: "Nu mai am nici o treabă, nu-mi face plăcere să vorbesc despre asta"

Atitudinea: Florentin Chiforeanu a îngropat subiectul Petromin: "Nu mai am nici o treabă, nu-mi face plăcere să vorbesc despre asta"

Replica API 16 octombrie 2012 | 00:00 106

Florentin Chiforeanu, cel care, în urmă cu puţin timp, se înrola în PDL-ul condus, pe atunci, de actualul conservator Mircea Banias, şi-a descoperit... forţa vocaţiei civice. Mai nou, fostul şef de la Farul Constanţa, dar şi de la Petromin SA, se dedică trup şi suflet partidului lui Mihai Răzvan Ungureanu şi condus, al nivel judeţean, de fostul prefect liberal Dănuţ Culeţu. O splendidă încrengătură politică, în cea mai sfântă şi frumoasă tradiţie românească. Chiforeanu spune că vrea să-şi ajute şefii să facă din Forţa Civică un partid puternic şi să ajungă la putere. Florentin Chiforeanu este actualul vicepreşedinte la nivel judeţean în cadrul Partidului Forţa Civică Constanţa şi zice că i-au plăcut în viaţă concursurile şi competiţia. Tocmai de aceea, s-a alăturat echipei lui Dănuţ Culeţu. "Mi-au plăcut concursurile de când mă ştiu şi competiţiea liberă, adică dreapta. Eu zic că partidul ăsta va rezista şi că va lua amploare, iar Alianţa de Dreapta va deveni o formaţiune politică-una singură-şi se vor contopi toate partidele astea de dreapta, care formează alianţa. Am venit în partid cu gândul de a sprijini dreapta şi de a fi la putere", a declarat Florentin Chiforeanu, pentru "Atitudinea". Despre Chiforeanu se ştie că a fost şi directorul Petromin, iar sfârşitul mandatului său de acolo nu a fost deloc unul glorios, Chiforeanu alegându-se cu acuzaţii de abuz în serviciu, descinderi cu mascaţi şi tot circul penal de rigoare....

Citeşte articol complet aici: www.atitudineaonline.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212