REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Atitudinea: Hainele second hand bagă în spital angajaţii magazinelor de profil: boli de piele şi infecţii urinare grave

Atitudinea: Hainele second hand bagă în spital angajaţii magazinelor de profil: boli de piele şi infecţii urinare grave

Replica API 6 decembrie 2012 | 00:00 167

Dacă pentru românii cu venituri modice magazinele second hand sunt o reală binecuvântare, pentru angajaţi reprezintă o sursă sigură de îmbolnăvire. Cei care lucrează în acest domeniu se aleg cu diferite boli de piele şi infecţii urinare, iar banii pe tratamente sunt cu mult peste salariile pe care aceştia le încasează.

Patronii magazinelor second hand trebuie să îndeplinească anumite condiţii înainte de a-şi expune marfa pe rafturi. Iar una dintre aceste acestea este să dezinfecteze foarte bine marfa. Şi, nu vă imaginaţi că înşişi patronii fac asta. Nici vorbă. Angajaţii iau zi de zi marfa la puricat, o sortează şi o spală conform cerinţelor legale. Tocmai din această cauză, angajatele care activează în astfel de magazine s-au ales cu boli de piele şi infecţii urinare de care cu greu reuşesc să scape. De multe ori, patronii rămân fără angajaţi din acest motiv. "Este îngrozitor să lucrezi aici. Am blânde pe tot corpul şi o infecţie urinară foarte gravă. Înainte să scoatem marfa la vânzare, noi o sortăm pentru dezinfectare. Sunt saci peste saci cu haine, nici nu vă imaginaţi felul în care arată. Ceea ce punem noi pe raft este lux", s-a plâns o angajată a unui magazin second hand din Constanţa

Mai mult: www.atitudineaonline.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272