REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Atmosferă mizerabilă la Autoritatea Navală Română: înregistrări cu înjurături de mamă la adresa lui Mezei şi ameninţări cu instanţa!

Atmosferă mizerabilă la Autoritatea Navală Română: înregistrări cu înjurături de mamă la adresa lui Mezei şi ameninţări cu instanţa!

Replica API 27 septembrie 2019 | 00:52 1905

Nu întotdeauna lucrurile sunt roz într-o colectivitate, însă la Autoritatea Navală Română lucrurile au ajuns într-un asemenea hal de degradare încât ai senzaţia că în această instituţie publică şi-au făcut loc, pe lângă oameni serioşi şi profesionişti, şi cei mai puţin educaţi indivizi ai urbei. Atunci când nu cheamă Curtea de Conturi în control, unii se înregistrează înjurându-şi şefii de mamă, ba mai mult, trimit mesajele vocale prin whatsapp şi colegilor. Într-o astfel de atmosferă nesănătoasă, totul a culminat cu şedinţa convocată acum câteva zile, când, pe lângă subiectele specifice ANR, directorul Alexandru Mezei a ţinut să aducă în discuţie şi înregistrările cu pricina! Fără a menţiona numele celui care îl înjura (care este Alexandru Pilat, conform surselor noastre), Alexandru Mezei a atras atenţia că nu este normal ceea ce se întâmplă în instituţie. Cum de aflase Mezei de înregistrări? "Le-am primit şi eu de pe un număr anonim. Toată lumea în instituţie discuta despre chestia asta. Nu se mai poate aşa. Avem doi angajaţi, nu spun numele, care se tot ocupă cu astfel de şicanări. Cu siguranţă nu voi mai rămâne impasibil şi facm reclamaţie. Merg şi la Parchet pentru că se pare că se înregistrează inclusiv din şedinţele noastre, ori ANR este o instituţie unde în cadrul şedinţelor se pot discuta chestiuni clasificate", a spus Mezei.

De cealaltă parte, spun sursele noastre, şi Alexandru Pilat ar ameninţa cu instanţa: "Consideră că înregistrarea nu trebuia să ajungă la Mezei şi că este anormal ca înregistrarea să fie pusă în şedinţă, să o audă toţi colegii", spun sursele noastre.

De cealaltă parte, Mezei a mai precizat: "Mi-am cerut scuze faţă de doamnele şi domnişoarele din şedinţă, dar vreau ca astfel de lucruri să înceteze. Nu este normal un astfel de comportament".

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Indiferent cine l-a înjurat, Mezzey nu trebuia sa facă bâlci cu tot ANR ul de fata și sa se dea în spectacol aducând un conflict personal în sânul și pe masa de ședințe a instituției! S-a făcut de kkt la fel cum s-a făcut și cand l-au condamnat judecătorii când masluia facturile pentru reparații la mașinile instituției cu Manole de la ARSVOM și când a cumulat pensia cu salariul, înșelând vigilenta instituției! Da banii înapoi porc bătrân și du-te la Mitica Draghici!
0
0
Și o sa i dai la mooie cu bucăți de kkt
0
0
Da da da
0
0
ALEXANRU retardatul, o sa te prindem noi pe tine si pe nevastata si o sa ti rupem dinti si ei o sa i dam la m**e cat timp te uiti tu. ai ajuns sa ajunga lumea la disperere din cauza ta. sa te vad daca mai injuri dupa ce iti rupem dinti aia cu ranga , stai linistit ca suntem in spatele tau. O seara linistita iti dorim !!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614