REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ATRACȚIILE din Constanța, Mamaia şi Mangalia, PROMOVATE la Târgul de Turism

ATRACȚIILE din Constanța, Mamaia şi Mangalia, PROMOVATE la Târgul de Turism

Replica API 21 februarie 2019 | 00:31 804

Relaxare, clubbing, istorie, cultură, diversitate gastronomică şi aventură, acestea sunt punctele de atracție pe care le prezintă Primăria Constanța şi Asociația Patronală Mamaia - Constanța la standul pe care l-au organizat la Târgul de Turism 2019. Este prezent și primarul Constanței, Decebal Făgădău.

Târgul de Turism se desfăşoară în perioada 21 - 24 februarie a.c., iar Constanța este prezentă prin trei standuri: cel al Primariei Constanța şi Asociația Patronală Mamaia - Constanța, Consiliul Județean Constanța şi Primăria Mangalia.

Iar atracțiile care plasează Constanța pe harta turistică a României - ba chiar la loc de cinste, după cum sunt prezentate de autorități - sunt dintre cele mai diverse şi pentru toate gusturile. Ba mai mult, şi metoda de prezentare aleasă este de natură să atragă atenția.

Un autobuz supraetajat în care vizitatorii află informații despre obiectivele cultural - istorice ( muzee, Delfinariu, Zona Peninsulară, Cetatea Tomis), iar la etaj se vor "desfăşura" DJ-ii unor cluburi importante din Mamaia, altfel fiind adusă la târg atmosfera de clubbing şi distracția din stațiune.

În tematica standului municipalitații constănțene este inclusă şi diversitatea gastronomică din Dobrogea. În cele patru zile ale târgului, cinci bucătari vor pregăti preparate din peşte şi vânat, dar şi delicatese din bucătăria moleculară.

Decebal Făgădău, primarul Constanței, este și el prezent la eveniment, alături de Anca Nedea, director executiv al Organizației Patronale Mamaia-Constanța, de consilierul local Aurelian Marian.

”Bine ați venit la standul Constanța-Mamaia, care se vrea un parteneriat public privat. Am venit cu aer de mare, cu fanfară militară și autobuzul supraetajat. Le vedeti si prin București, dar vă spun eu, au numere de Constanța. Avem evenimente precum Neversea”, a spus Decebal Făgădău.

”Ne dorim să transformăm Constanța într-un punct de referință”, a spus, la rândul său, șeful CCINA, Mihai Daraban.

Primăria Constanța și-a propus să aducă la stand atât Mamaia, cu distracțiile ei, prin autobuzul supraetajat și ce se prezintă în acesta. Dar, de asemenea, se dorea și prezența Constanței vechi, a Cetății Tomis. Astfel că s-a luat legătura cu Facultatea de Arte. Statuia vie al lui Ovidius, lângă care se fotografiază vizitatorii, dar alături de care și-au făcut fotografii și reprezentanții autorității locale și județene, este studentul Petre Edoard, student Facultatea de Arte, secția Actorie.

Totodată, istoria Cetății Tomis va fi prezentată si prin piese de teatru antic. Sâmbătă, vor prezenta o piesă de teatru antic elevii Colegiului de Arte Regina Maria, iar duminică, studenții de la Facultatea de Arte.

Surpriză, la Târgul de Turism a venit și Mihai Tararache, fost parlamentar, dar și Cătălin Scărlătescu, cel mai cunoscut dintre chefi.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/inedit-statuia-vie-a-lui-ovidiu-prezenta-la-targul-de-turism-382726/

https://www.replicaonline.ro/mohammad-murad-presedintele-fptr-avem-nevoie-de-mai-mult-sprijin-din-partea-ministerului-turismului-382725/

https://www.replicaonline.ro/consiliul-judetean-constanta-la-targul-de-turism-2019-este-prezent-si-ministrul-trif-382730/

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroarre! Smecherii iti rad in fata sit e fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!
0
0
Mi-ar fi rusine sa mint potentialii turisti in halul asta
2
0
Un om cere AJUTOR aici. Atentie, faceti ceva. Altfel o sa mai aveti o stire de prima pagina...
0
0
pentru marian cracun pai tu iei bani de la tigani ma idiotule? asta inseamna ca esti cam de teapa lor
2
0
pe cine sa vada turisti la mangalia pe clanu RAIM co se plimba cu bmw prin mangalia care la loat din dobinzi dela oameni mi dat 7500 eur si mi cerut dup 100 000de euro si daca nu am avut ma pus sa i construiesc casa din curtea spitalului si galerile dep varianta si casa de linga gradinita 3 si casa lu tamer mau batut la el greco si mau amenintat am facut si reclamatie la politie dar au dat spaga AJUTOR Domnu BUDEANU DNA mau distrus pe mine si pe familia mea loat masuri . pe cine sa vada turisti in mangalia pe CAMATARU de IUZEIR raim
9
0
Unde se desfasoara mai Replica, in Madagascar sau in Romania, locatia se poate da ?
5
0
promovati jegul si mizeria
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218