REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Au apărut fetițele pe drumurile de la malul mării, fără mască pe față! VIDEO

Au apărut fetițele pe drumurile de la malul mării, fără mască pe față! VIDEO

Replica API 19 mai 2020 | 19:13 13929

Fetele „vesele” au reapărut pe șosele după această lungă perioadă de Stare de Urgență. Grupuri de câte 2 – 3 stau pe principalele artere dintre Constanța și alte localități ale județului, fără... mască pe față!

Cele mai fericite de relaxarea măsurilor pentru combaterea prevenirii răspândirii coronavirusului sunt cu siguranță prostituatele. Da, ele. Se pare că acestea au răsărit ca după ploaie în acest weekend pe șoselele din județul Constanța. Asemenea femei care oferă relații sexuale pe bani şi în natură stau în mai multe locații, dintre care putem enumera și: între localitatea 23 August și Tuzla, între localitățile Nicolae Bălcescu – Mihai Kogălniceanu dar și pe întregul tronson Constanța - Hârșova.

Ce spune legea

Aceste fete nu mai intră în categoria infractorilor încă din 2014, odată cu intrarea în vigoare a Noului Cod Penal. Acum, faptele lor sunt doar contravenţii.

Mai exact, potrivit legii 61/1991, „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte sau acceptarea sau tolerarea practicării faptelor în hoteluri, moteluri, campinguri, baruri, restaurante, cluburi, pensiuni, discoteci sau în anexele acestora de către patronii sau administratorii ori conducătorii localurilor respective se consideră contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei”.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si pestii lor unde sunt?Daca tot vreti sa faceti curatenie ,strangeti pestii si pedepsiti si cei care opresc la fete.Nu cred k fac Asta de bunavoie sigur pestii stau la panda
1
0
Daca esti tanara si frumoasa e bonus dar daca esti hoasca ,comunista creponata n-ai bani 'deajuns!
6
0
Asta era problema, ca nu au masca, daca aveau masca era corect. Oricum, nu le deranja nimeni nici in perioada starii de urgenta, tot acolo erau.
4
1
mie nu imi este mila de ele. ar putea oricand sa se schimbe si sa se angajeze si sa munceasca dar munca e grea , deh
9
0
Tot aud de servicii orale, anale, dar un cunnilingus poate cineva sa imi spuna cat m ar costa ? Ca dupa atata izolare, ar merge ...
9
1
Sa le stranga politia si sa le bage in custi ca pe cainii maidanezi
6
1
eu spun ca le place sa suga sula, ca de muncit cinstit se mai gaseste mai ales ca nu sunt curve de lux sa castige mii de euro!!!
11
1
si de cei ce profita de ele..sunt pline da branza in chilotii pisati si kakati...bafta sa aveti la supt chiloti...
10
1
Cui nu-i pasa de sanatatea proprie face oricum ce vrea. Ca e Corona sau alte boli,nu conteaza. Doar nu o sa pretindem sa -i tina politia de p.la pe toti prostii.Cine nu vrea sa se protejeze e treaba lui,doar sa nu iba pretentia sa interactioneze cu altii. Unii oameni trebuiesc ocoliti cu mare grija,cu sau fara pandemia asta.
1
0
Pentru toti ceilalti. Cu ce sunt aceste fetr mai rele decat Teodosie Snagoveanul ?
9
1
Pai cum sa o suga cu masca pe figura????
17
0
Pe varianta orasului ,la Petrom vis-a-vis de Vivo angajatii benzinariei iau spaga pentru a lasa fetele in baie sa se spele !aveti grija cu peco-ul de pe varianta este focar de infectie in baie !! Conducerea benzinariei Petrom este oarba ??
14
3
Politia nu vede nimic
14
4
puse la ...crosetat covoare, masti, ciorapi , adunat fructe si legume, intretinerea strazilor, parcurilor, viilor etc.
21
3
fetele alea nu sunt deloc "vesele"credeti ca stau de placere in curu gol pe marginea drumului iarna vara in ploaie ca sa o suga la vre-un tigan borat? stau de saracie si oricum ce produc trei sferturi o iau pestii deobicei alti tigani borati .personal mi-e mila de ele
41
4
Vai de mama lor. Aceste fiinte nu sunt altceva decat niste naufragiate ale vietii.
38
1
Prestatiile lor nu se pot face cu masca pe figura. In cazul lor se poate o exceptie.
18
1
"Doamnele" din padurea Basarabi au prestat si pe timp de pandemie, numai ca tovarasii platiti din impozitele noastre nu au ochi sa le vada, banuiesc ca ciubucul e gras.
20
3
Ce articol tamp. Parca pana acum n ar fi fost prezente.
33
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272