REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Au apărut primele imagini cu Udrea şi Bica în Costa Rica: ‘E la fel de neburtoasă’

Au apărut primele imagini cu Udrea şi Bica în Costa Rica: ‘E la fel de neburtoasă’

Replica API 4 martie 2018 | 00:00 357

Imagini incendiare cu Elena Udrea şi Alina Bica. Dispărute din ţară de săptămâni întregi cele două au fost surprinse la o terasă din Costa Rica. Imaginile au apărut apoi pe facebook.

"Nuți, spaima Pleșcoilor, e la fel de blondă, la fel de neburtoasă și foarte departe de brațul prea scurt al legii. Live din Jacó, Costa Rica. Interesează pe cineva? Măcar să redistribuie, până ajunge la altcineva, pe care chiar îl (o) interesează. Mă urmăriți, domnule secretar de stat?", scrie cel care a publicat imaginile pe facebook, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eee... nu se mai fac cumparaturi la Paris ...
1
0
Hai ca incet, incet, dar sigur o sa trecem la sindromul Stockolm... si tara asta se duce de rapa... De unde frate atatia bani ? Au si astea matusi Tamara ?
1
0
Unde sunteti fetelor sa va pupe in cur elita de la Ploiesti impreuna cu binomul Kovesi si Iohannis si binenteles lingaii lor ?.
4
8
Ambele nu mai pot fi aduse inapoi in tara.Alina bica e bolnavioara si nu suporta transportul cu avionul de intoarcere.Dar a suportat cand a fugit!Elena udrea ar veni dar gemenii i-au transmis ca ei nu suporta zborul cu avionul.Asadar,madama kovesi sa mute o sectie de tribunal in costa rica.
1
7
Le impaiau cu tot cu botoxul din buze.
8
2
Daca cele doua erau in Israel, oare ce le faceau cei de la Mossad?
9
3
Ce fac fatucile astea? Bica,pare ca o angajata la shaormerie dar udrea e bohotita de sarcina si seamana cu un travestit.Ambele lucreaza acolosa la nou cod penal care sa fie mai prietenos si mai delicat cu pielitza lor fina. Serviciile ar trebui totusi sa le aduca inapoi acasa cu bratari personalizate nu doar sa le faca poze ca la paris.
7
2
Asta e rezultatul coruptiei din RO al judecatorilor, procurorilor, avocatilor. Aici sunt banii romanilor de pensii si salarii. Votati in continuare aceleasi partide putrede dar sa nu aveti pretentia de pensie si salariu ca in UE. Presa este complicea lor, presa a distrus o tara. De fapt patronii care detin presa si tv
14
1
Haida hai la costa rica....cu elena udrea si alina bica.sa platim cu bani de la romanica
5
5
Nu ne intereseaza puscariasa asta penala
1
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272