REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Au avut loc prima întânire de lucru pentru actualizarea PUZ-ului Palazu Mare

Au avut loc prima întânire de lucru pentru actualizarea PUZ-ului Palazu Mare

Ana Maria LIPAN 16 iunie 2023 | 11:02 572

„Actualizarea Planului Urbanistic Zonal Palazu Mare“ a fost subiectul întâlnirii de lucru de duminică, 11 iunie, cu locuitorii zonei vizate și cu publicul larg pentru a discuta problemele și nevoile cetățenilor din zona de studiu.

Au avut loc prima intanire de lucru pentru actualizarea PUZ-ului Palazu Mare

Cetățenii din zonă au evidențiat că în PUZ ar trebui să se regăsească: interzicerea edificării de blocuri de locuire colectivă între case, asigurarea accesului la dotări de interes public general, accesibilizarea malului de lac, crearea de noi zone verzi și de agrement, organizarea corespunzătoare a circulațiilor carosabile și pietonale în cartier, căutarea măsurilor de reducere a traficului la accesul către Municipiul Constanța ș.a.

Au avut loc prima intanire de lucru pentru actualizarea PUZ-ului Palazu Mare

Această primă întâlnire face parte dintr-un proces mai amplu de elaborare participativă a documentației de urbanism. Ulterior acestei prime întâlniri se vor organiza în lunile ce urmează focus-grupuri specializate pentru discuții cu instituțiile, mediul de afaceri, mediul asociativ (ONG-uri) și alți actori relevanți interesați. Totodată, propunerile preliminare vor fi elaborate în a doua jumătate a anului, urmând ca acestea să fie dezbătute public în 2024, conform calendarului de elaborare a documentației de urbanism.

"Documentele inițiale relevante privind elaborarea documentației „Actualizare PUZ Palazu Mare“ se regăsesc pe site-ul Primăriei Constanța - http://primaria-constanta.ro/primarie/urbanism/lista-dezbateri-urbanism.

Informații suplimentare și propuneri pot fi transmise la adresa de e-mail simina.staiculescu@primaria-constanta.ro - din partea Primăriei Municipiului Constanța, respectiv la office@agorapolis.ro - din partea elaboratorului Planului Urbanistic Zonal.", au transmis reprezentanții municipalității. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468