REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
18.8° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Au bătut palma! Câte milioane de euro primesc cei de la Rangers pentru Ianis Hagi

Au bătut palma! Câte milioane de euro primesc cei de la Rangers pentru Ianis Hagi

Victor ROTARU 27 august 2023 | 00:00 1764

Ianis Hagi (24 de ani) este foarte aproape de un transfer în Israel în perioada de mercato a verii.

Au batut palma! Cate milioane de euro primesc cei de la Rangers pentru Ianis Hagi

Maccabi Tel Aviv este echipa care a făcut deja o ofertă pentru șeptarul lui Rangers, iar scoțienii ar fi decis să o accepte. Totuși, suma transferului ar fi mai mare decât cea raportată inițial.
Ianis Hagi pleacă de la Rangers pe 5,5 milioane de euro

Inițial s-a vorbit de 4 milioane de euro, însă, potrivit presei scoțiene, Hagi va fi cedat în schimbul unei sume estimate la 5,5 milioane de euro, cu aproximativ 300.000 de euro mai puțin decât și-ar fi dorit în mod ideal cei de pe Ibrox.

Astfel, Rangers va face un profit de două milioane de euro de pe urma lui Hagi, care a fost cumpărat în vara lui 2020 pentru 3,5 milioane de euro, de la Genk.

Maccabi Tel Aviv este la un pas de grupele Conference League. În turul ”dublei” din play-off, a învins-o pe Celje cu 4-1, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt idiotul ala care zice ca Ianis e papagalul echipei Ro: Care echipa a Romaniei? Aia de seniori e praf si nu s-a calificat de peste 20 de ani nicaieri. La CE de tineret in 2019 Ianis a impresionat. Echipa s-a calificat invingand Portugalia si Elvetia, apoi au jucat foarte bine in cea mai grea grupa (Anglia, Franta si Croatia - au invins cu 4-1 Croatia, cu 4-2 Anglia si 0-0 cu Franta), iar in Semi-finala au condus Germania cu 2-1 si au impresionat toata Europa. Ala de mai jos, bati campii tare. Lasa-i pe suporteri sa comenteze. Ianis joaca atat cat poate si nu cred ca sunt altii cu mult mai buni. Atat timp cat te antrenezi, nu ai viata de vagabond si te lupti pentru a juca bine este de apreciat. Atat timp cat majoritatea locuitorilor acestei tari sunt idioti utili ca tine si arunca cu c***t in orice (de fapt, manaci c***t cu polonicul), tara asta nu se va face bine. Suntem datori sa spunem adevarul pentru ca specimene ca tine sa nu mai denigreze tot ce e frumos si bun! Du-te dracului!
5
0
Asa ziceau si toti imbecilii ca ala de mai jos ca Gica nu e antrenor si nu o sa fie niciodata. Si s-a pisat pe ei. A facut din nimic o echipa de copii si a luat campionatul, supercupa si tot ce se putea. Asa ca ma muistule, du-te in p**a mea si comenteaza despre altceva, nu despre fotbal ca esti p***t ca noaptea, o javra mincinoasa si invidioasa care nu vrea sa sa recunoasca adevarul si mori de ciuda ca e invers decat zici tu! Suge p**a tu si toti ca tine ca din cauza unora ca tine se intampla in tara asta toate nenorocirile ca aia de la Crevedia! Mori latura drogata! Abaia astept sa mori si sa se pisa lumea pe mormantul tau!
7
0
Iti e ciuda ca tu esti o nulitate si el e cunoscut de o gramada de oameni! Suge p**a tu si mata si sorata si tot neamul tau! Ma pis in gura ta si ma cac pe fata ta! Vrei sa ne injuram? Sa imi lingi c*****e nespalate dupa o zi de munca si sa ma stergi la c*r cu limba dupa ce ma cac. Mai vrei? Mai stiu. Continua daca vrei ca sa citesti ce nu iti imaginezi jigodie imputita!
7
0
Bai analfabetule, nu mai spune de profesionala ca tu nu prea ai trecut pe acolo. Vezi ca ai cel putin 3 cuvinte in care ai scris agramat cu â din a in loc de î din i. Idiotule handicapat taci dracu din gura ca te-ai facut de c***t!!!
7
0
BAI NAS ROSU(HAGI) FITU NU O SA AJUNGA NICIODATA FOTBALIST ADEVARAT.DE CE NU TERMINI ODATA CU RIDICATUL ASTA AN SLAVI.LA VOI LA MAKIDONI,VOI VA STRICATI COPIII ANCERCAND SAI PUNETI PE PODIUM , SUS. ,, LASATI COPIII LA PROFESIONALA ,DACA NU SUNT AN STARE SA TERMINE LICEUL ,,. ASA SI CU PRINTISORUL TAU. ADUL LA VIITORUL SI LASAL AICI.
1
7
ce sa munceasca el, nu munceste gica!
0
7
Ia o in gura și suge o frumos cu Iannis papagalul echipei Ro.
3
7
Ba handicapatilor, daca e asa cum ziceti voi, il dadeau aia gratis, sau cu bani mai putin si nu faceau profit 2 mil de euro in 3 ani, din care unul a fost accidentat. Numai handicapati mintal in tara asta. Si se mai si gasesc sa comenteze. mancamiati p**a si pisamas pa voi...
10
4
Vai de p**a lui, dar la tine e vai de capul tau ca tu esti imbecil! te roade pe tine de el si de fotbal. vezi de berea ta la pet...
10
2
Vai de pwla lui, urmatoarea echipa va fi Atletico Textila
6
9
Sa vina la mine la firma, il fac mascota holdingului !
3
8
Cred că este mai slăbuț decat Moise extrema noastră stânga.La noi daca vine va fi rezerva
6
9
sa vina la eschibaba sau pestera la alde socrusu
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515